MILINKOVIĆ COMPANY
MILINKOVIĆ COMPANY
11275 BEOGRAD-BOLJEVCI, SRB
BRAĆE GAVRAJIĆ 79

011 3180 700
011 3180 700
RAJKO PERIĆ, direktor

MILINKOVIĆ COMPANY

Na tržištu od 1990. godine, Milinković Company d.o.o. je nastalo objedinjavanjem preduzeća „Teleinformatik“ i „Ruraltel“. Kao pravni naslednik objedinjenih preduzeća, proširuje delatnost na izgradnju svih komunalnih i infrastrukturnih mreža. Od 2008. godine aktivno se bavi razvojem i implementacijom tehnologije ferocementa u građevinskom sektoru i razvija MC sistem gradnje.

Milinković Company je registrovani razvojni centar u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i predstavlja inovativno preduzeće koje je uspešno razvilo i patentiralo sistem gradnje sa prefabrikovanim ferocementnim sendvič elementima pod nazivom „MC Sistem“. MC Sistem gradnje je višestruko nagrađivan na brojnim domaćim i međunarodnim izložbama. On predstavlja nov, efikasan metod za brzu izgradnju energetski efikasnih objekata, pogodnih za različite namene. Sistem je izabran među 10 najboljih rešenja održive gradnje u Evropi, dok je fondacija Energy globe odabrala naš objekat sportske hale kao energetski najefikasniji objekat u Srbiji 2012. godine.

Milinković Company je danas u potpunosti opremljena da sopstvenim snagama odgovori zahtevima i najsloženijih poduhvata iz građevinske delatnosti kako izgradnje objekata, prefabrikacije AB i ferocementnih elemenata tako i izgradnje telekomunikacionih mreža i sistema, hidrotehničkih objekata vodosnabdevanja, kanalizacije, gasovodnih distributivnih mreža i svih komunalnih i infrastrukturnih mreža.

Kompanija svojim kvalitetom podleže i međunarodnom standardu ISO 9001, izdatim od sertifikacionog tela TUV SUD Management Service GmbH u svim oblastima delatnosti.

Strateško opredeljenje kompanije je da sopstvenim resursima poslovnim partnerima pruži kompletnu i kvalitetnu uslugu po sistemu „od ideje do realizacije objekata“.

Na sve konkurentnijem tržištu kompanija se konstantno razvija, edukuje svoje zaposlene, implementira nove ideje i moderan pristup pružanju usluga. U planu je razvoj novih sistema i proširenje proizvodnog programa, sa željom da zadovolje potrebe svih potencijalnih korisnika i kupaca.