INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Ekskluzivno stanovanje u srcu Dedinja i moderni kompleks u Novom Sadu

08.11.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Kada se spoje prestižna lokacija, arhitektonska izvrsnost i vrhunski komfor, dobija se nešto više od običnog stambenog prostora - dobija se dom iz snova. Kompanija Inobačka, poznata po svojim luksuznim projektima, predstavlja dva nova bisera u svojoj ponudi nekretnina.

Ekskluzivni stanovi na Dedinju

Ekskluzivni stanovi na Dedinju (Foto: Inobačka)

U mirnom i elitnom delu Beograda, Dedinju, niče stambeni kompleks koji predstavlja vrhunac luksuza i privatnosti. Istovremeno, u Novom Sadu, na Novom Naselju, razvija se moderna stambeno-poslovna zgrada koja će zadovoljiti potrebe dinamičnog urbanog života. Oba projekta su odraz posvećenosti kvalitetu, komforu i estetici, nudeći budućim stanarima ne samo krov nad glavom, već i prostor za život ispunjen stilom i elegancijom.

Posebna pažnja poklonjena je svakom detalju

Posebna pažnja poklonjena je svakom detalju (Foto: Inobačka)

Inobačka Dedinje: Sinergija komfora i luksuza

Kompanija Inobačka vam predstavlja vrhunac luksuza u mirnom kraju Dedinja - izvanredan objekat koji se sastoji od samo 16 ekskluzivnih stanova. Sa besprekornim dizajnom, najkvalitetnijim materijalima i tehničkom superiornošću, svaki stan odiše večnom elegancijom i nudi vrhunski savremeni komfor, gde je svaki detalj pažljivo osmišljen kako bi ispunio i najzahtevnija očekivanja.

Objekat ima samo 16 stanova

Objekat ima samo 16 stanova (Foto: Inobačka)

Prirodni pad terena omogućio je izgradnju objekta od šest nivoa koji čine stanovi površina od 79-90m2 sa dve spavaće sobe, kao i stanovi od 120-160m2 sa tri spavaće sobe. Na poslednjem spratu je penthaus koji je u ranoj fazi dostupan za custom made dizajn prema zahtevima klijenta.

Za više informacija o dostupnosti i cenama stanova kontaktirajte kompaniju Inobačka putem telefona 060 400 1000 i 060 400 2000 ili pošaljite upit putem e-maila dedinje@inobacka.com.

Novogradnja na Novom Naselju: Nove zgrade na poznatoj lokaciji

Stambeno-poslovne zgrade se nalaze u Novom Sadu, na atraktivnoj lokaciji na Novom Naselju, ugao ulica Anđe Ranković i Bate Brkića.

Atraktivna lokacija u Novom Sadu

Atraktivna lokacija u Novom Sadu (Foto: Inobačka)

U okruženju postoji veliki broj prodavnica i hipermarketa, a tu su i pošta, banka, osnovna škola, vrtići i pijaca.

Stambeno-poslovna zgrada koja zadovoljava sve potrebe urbanog života

Stambeno-poslovna zgrada koja zadovoljava sve potrebe urbanog života (Foto: Inobačka)

Pored objekta se planira izgradnja najmodernije osnovne škole u Novom Sadu - OŠ "Miloš Crnjanski" koja će biti dvospratnica građena na parceli većoj od 15.000 kvadratnih metara, sa potpuno ravnim krovom, visine 14 metara i bazenom, a nalaziće se na mestu na kom su trenutno sportski tereni postojeće škole. Maksimalni rok koji izvođač može da dostigne za gradnju je 720 dana tj. dve godine, tako da se može očekivati da deca krenu u novu zgradu od školske 2026/27. godine.

U blizini je najavljena izgradnja škole

U blizini je najavljena izgradnja škole (Foto: Inobačka)

Za više informacija o dostupnosti i cenama stanova kontaktirajte kompaniju Inobačka putem telefona 060 400 1000 i 060 400 2000 ili pošaljite upit putem e-maila prodaja@inobacka.com.

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;