INFONET-468X60-BANNER

Trimo inženjering s novim kompletnim rešenjima na dva sajma u septembru

20.09.2010.

Kompanija Trimo inženjering i ove godine nastupa na jesenjim sajmovima: na 7. sajmu građevine i opreme u Nišu i na 32. međunarodnom sajmu građevinarstva u Budvi, gde predstavlja nova Trimo kompletna rešenja: Trimo modularne vrtiće i Trimo modularne sportske objekte. Ona su, kao i ostali Trimo proizvodi, energetski efikasna, potpuno bezbedna i neškodljiva po okolinu – a takođe i veoma aktuelna u ovom trenutku u Srbiji.

Trimo modularni sportski objekti i Trimo modularni vrtići ove godine zauzimaju posebno mesto u ponudi Trimo inženjeringa, pored standardnih proizvoda: energetski efikasnih, ekološki neškodljivih i bezbednih krovnih i fasadnih sistema Trimoterm i P line by trimo, pogodnih za industrijske, poslovne, logističke, prodajne, prehrambeno-industrijske, biotehnološke, hladnjačarske i druge objekte.

„Zadovoljni smo zbog brojnih najava izgradnje sportskih objekata i vrtića širom Srbije, sa Republikom i lokalnim zajednicama u ulozi investitora. Ti razvojni projekti od izuzetnog su značaja – kako za sredine kojima nedostaju kapaciteti za sportske aktivnosti, ali i za boravak i socijalizaciju najmlađih – tako i za građevinarsku industriju, koja je u veoma teškoj situaciji od početka krize. Utoliko više što, osim izvođačkih kapaciteta, na takvim projektima biće angažovani i domaći proizvodni kapaciteti, a to je važan podsticaj domaćim kompanijama“, kaže Aleksandar Lekić, direktor prodaje u Trimo inženjeringu.

Sa ponudom, referencama, know-how i dostignućima Trimo inženjeringa, gosti i posetioci 7. sajma građevine i opreme u Nišu moći će da se upoznaju na štandu br. 18, 22-25. septembra, 10-19 časova u hali Čair. Posetioci 32. međunarodnog sajma građevinarstva u Budvi, sa predstavnicima Trimo inženjeringa mogu da se sretnu i razgovaraju u hali br. 6 Jadranskog sajma u Budvi, 22-26. septembra, 10-19 časova.


 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;