SET
SET
15000 ŠABAC, SRB
BRAĆE NEDIĆ 1

015 355 588
015 349 654

SET

Usluge planiranja, projektovanja i izgradnje građevinskih objekata u oblasti visokogradnje, od stambenih i stambeno-poslovnih, pa sve do industrijskih objekta, a u oblasti niskogradnje i u oblasti hidrogradnje, pored planiranja i projektovanja kojim se preduzeće SET bavi od početka rada (od puteva do složenih infrastrukturnih objekata), u poslednjih nekoliko godina i gradi posebno komunalne hidrotehničke objekte kao što su postrojenja za tretman.

Preduzeće SET je sa investitorom od ideje do gotovog proizvoda, od prve skice do useljenja. Stručni tim pomaže investitoru da svoje ideje realizuje na najracionalniji i najbrži način, uz sagledavanje celokupnog projekta i učestvovanje u njemu, u funkciji i obimu za koji se zajednički zaključi da je najefikasniji.

Bavi se izvođenjem radova, puštanjem u rad i pribavljanju upotrebne dozvole i kontrole u garantnim rokovima. Pruža usluge kako sistemskog tako i svakog pojedinačnog inženjeringa, u zavisnosti od potreba partnera.

Maja 2013. preduzeće SET je izgradilo i pustilo u pogon novu automatizovanu fabriku betona kapaciteta 60 m³ gotovog  proizvoda  na sat. 

Fabrika je izgrađena za potrebe izvođenja radova na kojima preduzeće učestvuje i prodaju gotovog betona na regionalnom tržištu. Tehnološki je u potpunosti spremna za najsloženije proizvodne zahteve, kao i na sve vremenske uslove u okviru kapaciteta proizvodnje. Sada već poseduje i mobilnu fabriku betona i svu potrebnu dodatnu mehanizaciju, što mu omogućava veću mobilnost i mogućnost organizovanja većih gradilišta.

U preduzeću ima preko 140 zaposlenih i unutar njega su formirane tri organizacione celine: Sektor izvođenja, Projektni biro i Administrativni sektor.

Sistem menađžmenta kvalitetom koji se primenjuje u preduzeću obuhvata standarde ISO 9001,14001,18001, ISO/EIC 50001, 27001.