INFONET-468X60-BANNER

Svetlo mediteranskog dizajna

06.03.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Od 13. do 17. marta 2023. Roca će predstaviti svoje kolekcije kupatila, inovacije proizvoda i vrhunske tehnologije na vodećem svetskom sajmu kupatila i instalacija u Frankfurtu.

ISH je vodeći svetski sajam kupatila i instalacija

ISH je vodeći svetski sajam kupatila i instalacija (Foto: Roca)

Posetioci će imati priliku da vide primere najnovijih kolekcija kupatila nastalih u saradnji sa međunarodnim dizajnerima, pametne proizvode za kupatila, kao i univerzalna dizajnerska rešenja.

Roca će predstaviti svoje najnovije proizvode s fokusom na održivost, najsavremeniju tehnologiju i blagostanje. Privlačan dizajn, nove boje, oblici i inovativne karakteristike doprinose novom nivou udobnosti, higijene i povezivosti.

Roca se udružila sa arhitektonsko-dizajnerskim studiom Mesura, sa sedištem u Barseloni, kako bi stvorila impresivan štand koji poziva posetioce da se okupe i upoznaju s Rocinim novim proizvodima. Instalacija se proteže oko središnjeg trga, simbola zajednice i društvene interakcije, a njen dizajn poziva na razgovor i interakciju s novitetima.

Posetioci će imati priliku da vide primere najnovijih kolekcija kupatila

Posetioci će imati priliku da vide primere najnovijih kolekcija kupatila (Foto: Roca)

Štand okružuju tradicionalni šaloni koji dodaju osećaj intimnosti i povezanosti usred velikog sajma. Blago svetlo, igra senki, suptilni tonovi i prirodni materijali stvaraju mirno i harmonično iskustvo koje podstiče ugodno druženje.

- Tri nove kolekcije Ona, Tura i Nu predstavljaju doslednu dalju evoluciju marke Roca. Mediteransku estetiku obogaćujemo revolucionarnim inovacijama i najnovijim tehnologijama za pametna kupatila. Na ovogodišnjem ISH-u pružamo uvid u budućnost - obećao je Marc Viardot, direktor marketinga i dizajna Grupe Roca.

Roca vas očekuje na sajmu ISH Frankfurt od 13. do 17. marta, u hali 3.1, štand C69.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;