INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Stealth tuš kabina - Korak dalje od klasičnih rešenja

23.01.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Otkrijte transformišuću moć Stealth tuš kabine, dizajnirane ne samo da unapredi užitak tuširanja, već i da odgovori na izazove malih kupatilskih prostora.

Stealth tuš kabina predstavlja izuzetnu tehnologiju otvaranja vrata

Stealth tuš kabina predstavlja izuzetnu tehnologiju otvaranja vrata (Foto: CASA-CUSTOM ART)

Ovaj proizvod se ističe kao inovacija u uštedi prostora, pružajući maksimalan komfor korisnicima. Istražite besprekoran spoj elegancije i udobnosti.

Transformacija prostora

Stealth tuš kabina ide korak dalje od tradicionalnih rešenja, predstavljajući izuzetnu tehnologiju otvaranja. Vrata ne samo da klize već izvode zaokret, graciozno se parkirajući na fiksnoj strani tuš kabine. Ova inovacija štedi prostor i pruža neviđenu lakoću pristupa unutar vašeg kupatila. Savršena za male prostore, Stealth ne pravi ustupke - ona ih ukida.

Jednostavna montaža, estetika i funkcionalnost

Stealth tuš kabina nije tek običan proizvod - ona predstavlja sveobuhvatno iskustvo. Prilagođena za manje prostore, ova revolucionarna tehnologija čuva prostor i postavlja nove standarde u dizajnu tuš kabina.

Način otvaranja, uz jednostavno uputstvo za montažu koje garantuje glatku instalaciju, i raskošna izvedba čine je pravim izborom za one koji vrednuju funkcionalnost i eleganciju. Iskoristite prednosti ovog prostorno-efikasnog rešenja i doživite preobražaj svog kupatila sa Stealth tuš kabinom - gde se inovacija susreće s jednostavnošću, oblikujući prostor prema vašim jedinstvenim estetskim i praktičnim potrebama.

Ova kabina se može naći u pretprodaji od 17.01.-31.01.2024. po specijalnoj promotivnoj ceni u kompaniji CASA-CUSTOM ART. Isporuka će se vršiti početkom juna.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;