INFONET-468X60-BANNER

Diplon B2B mreža - specijalizovana platforma za veleprodajne kupce, izvođače građevinskih radova i investitore

05.07.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Diplon B2B mreža je posebno specijalizovana platforma za veleprodajne kupce, izvođače građevinskih radova, investitore i distributere u Srbiji i regionu. Poslovni model B2B se sastoji od tri osnovna sektora: Veleprodaja, Projektna prodaja i Diplon izvoz. Ključni princip ovog sistema je trgovina na veliko, gde se određeni brend ili linija proizvoda plasiraju na određeno tržište, bilo u zemlji ili inostranstvu. B2B prodaja pruža veleprodajne cene i prilagođene uslove poslovanja za svakog pojedinačnog klijenta.

Diplon

B2B mreža omogućava partnerima i kupcima da ostvare uspešnu saradnju (Foto: Diplon)

Diplon veleprodaja

Diplon veleprodajnu mrežu čini preko 350 partnera koji su prisutni u mestima širom zemlje. Ovakav sistem poslovanja omogućava plasiranje robe asortimana Diplon matičnog brenda, kao i brendova čiji je ekskluzivni uvoznik poput Creavit, Martat i Badella.

Diplon je prepoznat kao jedna od vodećih kompanija u oblasti opreme za kupatilo zbog visokog kvaliteta proizvoda, širokog asortimana, distributivnih mogućnosti i povoljnih uslova saradnje. Veleprodaja opreme za kupatilo podrazumeva distribuciju robe po pogodnim cenama za dalju prodaju drugim trgovcima i pravnim licima.

Kroz kvalitetnu komunikaciju i pažljivo odabrane proizvode, razvijen je optimalni model efikasne saradnje. Veleprodajni asortiman obuhvata širok spektar proizvoda kao što su tuš kabine, paravani, kade, baterije za kupatilo i kuhinju, kupatilski nameštaj, ogledala, sanitarije, galanterija i prateća oprema poput zavesa za kupatilo, kanti za smeće, držača za izlazak iz kade, elektroopreme (ventilatori, fenovi, sušači za ruke) itd.

Brza i odgovorna distribucija omogućava da se kabasti proizvodi i veće porudžbine isporučuju u svim mestima u Srbiji u roku od maksimalno 7 dana. Manje porudžbine i lomljivi artikli se isporučuju kurirskom službom principom "danas za sutra".

Projektna prodaja

Projektno odeljenje namenjeno je onima koji se bave uređenjem i gradnjom. Uz stručnu pomoć dizajnera i arhitekata, dolazi se do kompletnih rešenja za objekte, uz najbolji odnos cene i kvaliteta. Na osnovu zahteva klijenata sektor za projektnu prodaju unapređuje poslovanje na polju usluge, nabavke i brzine realizacije projekata.

Pomno praćenje poslednjih trendova iz oblasti uređenja kupatila, ali i životnog prostora generalno, doprinelo je kompetetnosti i kvalitetu pruženih usluga profesionalnim kupcima. Projektna prodaja podrazumeva kompletnu logistiku sprovođenja koncepta u delo - rešenja dizajnera, projektnu dokumentaciju, nabavku i distribuciju opreme za kupatilo do dogovorene lokacije.

Diplon izvoz

Preko mreže distributera i partnera u regionu i šire sektor izvoza plasira inostranim tržištima opremu za kupatilo brenda Diplon, kao i robu drugih proizvođača uz prethodni dogovor sa klijentom. Razvijena mreža saradnika u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji, Mađarskoj, Rumuniji i Nemačkoj godinama uspešno distribuira kupatilski asortiman brenda Diplon, te se ističu kao lideri u svom polju.

Kroz sektor izvoza omogućeno je otvaranje novih tržišta za plasman postojećeg asortimana, odnosno specifičnih upita i nabavke robe jedinstvene namene, poput posebnih serija galanterije i baterija koje se prodaju samo na određenim tržištima, u zavisnosti od potreba lokalnih korisnika. Posredništvom ili putem direktnih upita otvorena je mogućnost nabavke kompletnog asortimana opreme za kupatilo za sve veće projekte u zemljama regiona.

Diplon B2B mreža predstavlja platformu koja povezuje različite sektore poslovanja unutar kompanije Diplon, pružajući efikasnu i ciljanu podršku veleprodaji, projektnoj prodaji i izvozu. Ova poslovna mreža omogućava partnerima i kupcima da ostvare uspešnu saradnju i pristupe širokom asortimanu proizvoda visokog kvaliteta za opremanje kupatila.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;