INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Novo u ponudi Teres-M – toplotne pumpe vazduh-voda

13.02.2017. | Gradjevinarstvo.rs

Energija iz obnovljivih izvora će postati obavezan izvor energije u budućnosti, jer sve više ljudi uviđa prednosti korišćenja energije iz obnovljivih izvora koju i sami mogu da generišu. Kompanija TERES-M koja se bavi prodajom proizvoda u oblasti grejanja, ventilacije i klimatizacije, zastupnik je, uvoznik i distributer nemačke firme Stiebel Eltron u Srbiji. Ono što je novina u ponudi jesu toplotne pumpe.

Toplotne pumpe vazduh-voda zahtevaju malo radova prilikom montaže i to ih čini pristupačnim za kupovinu i pogodnijim za modernizaciju postojećeg sistema grejanja. Kod novogradnje ovaj oblik tehnologije grejanja je veoma pogodan zbog svoje efikasnosti i može se upotrebiti, na primer, u kućama s niskom potrošnjom energije.

Ove toplotne pumpe vazduh-voda su svrstane u klasu izvanredne energetske efikasnosti, sve do A++/A++ (temperature protoka 55°C/35°C).

Kompanija Stiebel Eltron ima asortiman od 2000 proizvoda za zagrevanje sanitarne vode, obnovljivih izvora toplote, klimatizaciju i zagrevanje prostorija. Zahvaljujući pametnom kombinovanju, u mogućnosti su da ponude više od 300 000 sistemskih rešenja pomoću kojih se dom može pripremiti za budućnost.

Široka paleta opreme omogućava prilagodljivost uređaja firme ličnim potrebama kupaca. Ova prilagođavanja mogu se kretati od upravljačke jedinice za jedan uređaj do kompleksnih sistema. Zbog toga su sve komponente savršeno međusobno usaglašene i time garantuju dug radni vek za svoja dugotrajna rešenja.

Više informacija o toplotnim pumpama i ostaloj ponudi može se pogledati na sledećim sajtovima: www.teres-m.rs ili www.stiebel-eltron.rs  ili www.stiebel-eltron.com

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


SAUTER-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;