TERES-M
TERES-M
11060 BEOGRAD, SRB
MARIJANE GREGORAN 75

063 231 554

TERES-M

Teres-M je firma osnovana 2005. godine u Beogradu koja se bavi prodajom proizvoda u oblasti grejanja, ventilacije i klimatizacije. Zastupnik je, uvoznik i distributer nemačke firme Stiebel Eltron u Srbiji.

Proizvodi firme Stiebel Eltron su sinonim za komforne kućne uređaje još od 1924. godine. Danas, kao i tada, razvijaju proizvode najvećeg kvaliteta sa naprednom funkcionalnošću i inovativnom tehnologijom. Stiebel Eltron pruža inovativnu tehnologiju za zagrevanje doma, uštedu energije i smanjivanje računa.

Više od osam decenija nude kupcima proizvode i usluge vrhunskog kvaliteta sa naglaskom na zaštitu okoline. Uz široki raspon zelenih tehnologija za grejanje prostora, grejanje vode, klimatizacije i električne energije, dizajniraju sisteme koji odgovaraju kako zahtevima tržišta i kupcima tako i životnoj sredini. Iz kompanije se trude da sve komponente odgovaraju individualnim situacijama, maksimizuju performanse i povrate ulaganje.


Više o firmi i njenom asortimanu može se pogledati na sledećim web sajtovima:www.stiebel-eltron.rs  i www.stiebel-eltron.com