INFONET-468X60-BANNER
SCHNEIDER ELECTRIC SRBIJA
SCHNEIDER ELECTRIC SRBIJA
11070 NOVI BEOGRAD, SRB
BULEVAR MILUTINA MILANKOVIĆA 11 V

011 4300 460, PODRŠKA KLIJENTIMA IZ SRBIJE
011 4300 465, PODRŠKA KLIJENTIMA IZ CRNE GORE

SCHNEIDER ELECTRIC SRBIJA

Svrha kompanije Schneider Electric jeste da osnaži svakoga da koristi energiju i resurse koje ima na raspolaganju, na najbolji mogući način i tako obezbedi razvoj i održivost za sve. Ovaj koncept naziva se "Life is On". 

Misija je da bude digitalni partner za održivost i efikasnost. 

Pokreće digitalnu transformaciju tako što integriše vodeće svetske tehnologije u domenu energetike i procesne industrije, od početne tačke do clouda, povezujući proizvode, kontrolu, softvere i usluge tokom celog radnog veka i tako omogućava integrisano upravljanje sistemima za domaćinstva, zgrade, data centre, infrastrukturu i industriju. 

Schneider Electric je najlokalnija od svih globalnih kompanija. Zalaže se za otvorene standarde i partnerske ekosisteme koji sa žarom dele njenu svrhu poslovanja, inkluzivni pristup i osnažujuće vrednosti. 

Kompanija posluje u preko 100 zemalja, i svojim klijentima pomaže da upravljaju svojom energijom i procesima na siguran, pouzdan, efikasan i održiv način. Oblasti poslovanja: 

  • Distribucija električne energije (srednji i niski napon);
  • Merenje, kontrola i upravljanje energijom;
  • Industrijska automatizacija i kontrola;
  • Instalacija sistema i kućna automatizacija;
  • Nadzorno-upravljački sistemi i kontrola u objektima;
  • Besprekidno napajanje (APC by Schneider Electric).

Kao lider u oblastima automatizacije i digitalizacije, Schneider Electric je razvio posebnu EcoStruxure platformu, zasnovanu na IoT tehnologiji, koja služi kao osnova za upravljanje, vođenje, automatizaciju i optimizaciju sistema lokalno ili u cloudu. Pomoću nje moguće je prikupljati velike količine podataka iz samih tehnoloških procesa, kontrolisati i upravljati procesima i potrošnjom energenata, kao i analizirati prikupljene podatke. 

U skladu sa potrebama tržišta i oblasti primene, kompanija je razvila šest specijalističkih arkitektura, čijom implementacijom je moguće uštedeti čak do 80% energije:

  • EcoStruxure Building;
  • EcoStruxure Plant;
  • EcoStruxure Machine;
  • EcoStruxure Grid;
  • EcoStruxure IT;
  • EcoStruxure Power.

U Srbiji, u Novom Sadu posluje i razvojni centar Schneider Electric Hub. Vodeći proizvod razvojnog centra, softver ADMS, predstavlja najnaprednije rešenje na svetu koje omogućava upravljanje sistemima za distribuciju električne energije. Zahvaljujući rešenju ADMS, značajno se redukuju operativni troškovi, dok se istovremeno povećava bezbednost i održivost elektroenergetskih sistema koji ga primenjuju. Koristi se u u preko 80 elektroprivreda širom sveta i oko 170 kontrolnih centara. Razvojni centar ima kancelariju i u Beogradu.

Na tržištu Srbije i Crne Gore kompanija posluje od 1997. godine kada je u Beogradu otvoreno predstavništvo, a od 2002. kompanija posluje kao D.O.O. 

Kompanija je razvila specifičan biznis model koji je kreiran sa ciljem da razvija i angažuje lokalnu privredu. Zato se u svakodnevnom poslovanju oslanja na rad sa partnerima, renomiranim domaćim kompanijama koje su obučene za montažu njene opreme i rad sa njom. Sa tim ciljem razviljena je mreža sa oko 30 zvaničnih distributera, sistem integratora i licencnih partnera, i realizovani su ugovori sa oko 90 prodajnih mesta širom tržišta Srbije i tržišta Crne Gore. 

Schneider Electric Srbija osim plasmana i prodaje opreme pruža svojim klijentima kompletnu prateću uslugu. Stručni kadar je sposoban da pruži tehničku podršku putem stručnih konsultacija i sugestija, kataloške dokumentacije, uputstva za montažu i održavanje, softverske podrške, obuke korisnika i servisiranja ugrađene opreme.

Ukoliko su vam potrebni prekidači i utičnice kao što su serijski prekidač, naizmenični prekidač ili dimer, razvodni ormani i automatski prekidači, kontaktori ili senzori na sajtu Schneider Electric-a je kompletna ponuda kao i kontakt partnera gde je moguće kupiti proizvode.

KATEGORIJE