IZOLACIJA-468X60-BANNER

Nikšić: Obilaznica zlata vredna

19.06.2014. | Novosti

Radovi na probijanju desetokilometarske obilaznice oko Nikšića, vredne devet miliona, pri kraju su i kada bude potpuno završena ovaj grad će biti najbolje povezani sa ostalim centrima u Crnoj Gori. Prvi čovek Nikšića Veselin Grbović zbog toga ne krije zadovoljstvo.

Ilustracija (Foto: Pixabay.com)

- Očekujem da za dve sedmice cela deonica bude spremna za tamponiranje i kasnije asfaltiranje. Očekujem da za Dan opštine, 18. septembra, svečano pustimo u saobraćaj ovu saobraćajnicu. Četiri kilometara su već pripremljena za asfaltiranje – kaže Grbović. - Zbog njene pozicije, koja je zapravo deo magistralne saobraćajnice Risan-Žabljak, očekujem da duž nje uskoro niknu i turistički objekti koji će privući goste, posebno one koji leti nameravaju da dođu do Boke kotorske.

Put je širok 6,70 metara, sa dve trake od po tri metra. Svi ovi poslovi odvijali su se u sklopu treće (poslednje) faze obilaznice Brlja-Duklo. Radnicima koje smo zatekli na trasi posao nije teško pao, a priznaju da su malo odahnuli kako su oblaci i kiša zamenili vrelo junsko sunce.

- Lakše se diše, jer je najteži deo posla iza nas – pričaju neimari. - Ovo je vrlo zahtevan posao, pa je i odgovornost velika. Nadamo se da će se u kvalitet našeg posla vrlo brzo uveriti kolone turista koji budu krstarili obilaznicom i dalje ka moru.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...
Darko 14.03.2024.
Pa kad cveta mito i korupcija. Ako se to is...

;