Sajam građevinarstva i ekologije u Kragujevcu od 6. do 8. marta (video)

04.03.2014. | Beta

U Kragujevcu će od 6. do 8. marta biti odražan Međunarodni sajam građevinarstva i ekologije, na kome će se predstaviti 30 izlagača iz Srbije, Hrvatske, Slovenije i Grčke. Među izlagačima na "Šumadija sajmu" biće građevinska preduzeća, proizvođači građevinskog materijala, biroi za projektovanje kao i preduzeća i udruženja iz oblasti ekologije.

Organizatori trodnevnog sajma najavili su i skupove o zakonskoj regulativi, obnovljivim izvorima energije i energetskoj efikasnosti u oblasti gradnje. Biće predstavljeni i projekti izgradnje mini-solarnih elektrana i mini-hidroelektrana, dok će predstavnici nemačke organizacija GIZ govoriti o projektu energetske efikasnosti "Otkrivanje energije", koji se realizuje u 30 gradova u Srbiji.

- Naša ideja je bila da se u manifestaciju uključe i firme koje se bave preradom otpada, primenom novih tehnologija i netoksičnih materijala – rekao je predstavnik "Šumadija sajma" Dejan Dačović.

Sajam građevinarstva i ekologije biće otvoren za posetioce od 10 sati u četvrtak. Radno vreme sajma prva dva dana je od 10 do 19, a poslednjeg dana od 10 do 17 časova. Ulaz je besplatan.

Osim Šumadija sajma, organizatori manifestacije su i regionalna kancelarija "Inženjerske komore Srbije", "Građevinski klaster" i Grad Kragujevac, a pokrovitelj je firma "Sekopak" iz Beograda.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
mile 15.10.2020.
Lepsa je nasa na Slaviji.
Bojan 17.09.2020.
Rokovi su prosli...zjape rupe, tu i tamo na...
Andrea 13.09.2020.
Svidja mi se ova ideja ali ne znam koliko j...
Žilijen 09.09.2020.
Da li ima neka informacija o ovom tenderu? ...
Milan 07.09.2020.
Prave prototip koji će moći da skladišti 1k...