INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

"Železnice Srbije" i opština Aranđelovac obnavljaju staru staničnu zgradu u turističke svrhe

11.10.2013. | E-kapija

Zgrada stare železničke stanice u Aranđelovcu, koja odavno već nije u funkciji, biće obnovljena i stavljena u funkciju razvoja turističke ponude ovog grada. "Železnice Srbije" i opština Aranđelovac će već u narednih petnaestak dana sagledati sva moguća rešenja i predložiti kako da se postojeći železnički objekat, koji je pod zaštitom, rekonstruiše i aktivira u funkciji razvoja turizma, navele su "Železnice Srbije" na svom sajtu.

Ovo je dogovoreno na sastanku, koji je generalni direktor "Železnica Srbije" Dragoljub Simonović imao sa rukovodstvom opštine Aranđelovac, na čelu sa predsednikom Bojanom Radovićem.

- Do rešenja treba da dođemo zajednički. Interes srpskih železnica i opštine Aranđelovac je da ovaj objekat uredimo, da bude iskorišćen na najbolji mogući način i da tu uposlimo ljude – rekao je generalni direktor "Železnica Srbije" Dragoljub Simonović.

Aranđelovac odavno već nema prugu, ali zato stari železnički objekat u centru grada, sa svojom arhitekturom i površinom od oko 350 metara kvadratnih, predstavlja potencijalnu značajnu turističku atrakciju za grad.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;