Počinje izgradnja novog kompleksa u tivatskoj marini "Porto Montenegro"

09.08.2013. | seebiz.eu

Kompanija "Adriatic Marinas" podnela je Ministarstvu održivog razvoja i turizma zahtev za izdavanje građevinske dozvole za izgradnju šestog stambeno-komercijalnog objekta – "Ksenija". Njena gradnja počeće tokom jeseni neposredno uz tivatsku gradsku rivu Pine.

Zgrada koju je dizajnirao londonski studio "Reardon Smith Architects" i firma MHZ iz Pariza, imaće 48 jednosobnih, dvosobnih i trosobnih stanova, privatni bazen i teretanu za vlasnike stanova, te centralno dvorište sa kafeima i trgovinama. Predviđeno je da izgradnja "Ksenije" bude završena do leta 2015. godine, a gradiće je austrijska firma "Strabag".

- S obzirom na to da je zgrada tek ponuđena tržištu, izuzetno smo zadovoljni interesovanjem za rezidencijalne objekte. Već je deset stanova rezervisano. Interesantno je da veliko interesovanje za "Kseniju" vlada na tržištu Tajvana i Kine – istakao je Danilo Kalezić, PR "Porto Montenegra".

Cene stanova u "Kseniji" su između 350.000 do čak 2,2 miliona evra. U menadžmentu tivatske marine kažu da je većina budućih vlasnika s Dalekog istoka.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Goran 10.07.2019.
Kada ce da se uradi put Sremska gazela u Do...
Dragana Tošić 27.06.2019.
Poštovani, molim Vas za kontakt firme u S...
Darko 13.05.2019.
Gondola? Zbogom Kalemegdanu u UNESCO kultur...
TikiCar 25.04.2019.
Spominje se povezivanje NBG sa Rakovicom, a...
veselnik 13.04.2019.
"Služba za urbanizam koja će okupiti 10 str...