Međunarodni sajam građevine od 24. do 28. aprila 2012. u Beogradu

17.04.2012. | Blic

Sajam građevinarstva biće održan na Beogradskom sajmu od 24. do 28. aprila, a na njemu će svoju ponudu predstaviti više od 800 izlagača iz 26 zemalja. Ova manifestacija, koja se po 38. put održava na Beogradskom sajmu, biće smeštena u sedam sajamskih hala kao i na otvorenom prostoru, pod sloganom "U toku". Po prvi put će učestvovati izlagači iz Libana i Pakistana.

Na sajmu će biti zastupljene sve oblasti iz građevine od najsavremenijih materijala, preko inovacija u projektovanju do najaktuelnijih sistema gradnje, adaptacije, opremanja enterijera i eksterijera, oprema za bazene, kao i brojni noviteti.

Nacionalne izložbe, na kojima će se predstaviti Italija, Rumunija, Turska, Hrvatska, Mađarska i Tajvan biće smeštene u Halu 4.

Tokom sajma izlagačima će biti dodeljene nagrade "Nova vizura" i "Posebno priznanje".

Beogradski sajam se uoči Sajma građevinarstva uključio i u akciju "Da svi pomognemo", tako da je sa Fondacijom "Ana i Vlade Divac" potpisao protokol o saradnji, koji predviđa da se u okviru ove akcije prikupe sredstva za izgradnju stanova za socijalno stanovanje u zaštićenim uslovima za izbegla i raseljena lica iz kolektivnih centara.

Fondacija će na Međunarodnom sajmu građevinarstva imati svoj punkt, na kome će prikupljati donacije i od izlagača i od posetilaca.

Pošto se radi o specijalizovanoj manifestaciji, na kojoj svi eksponati predstavljaju građevinski materijal i opremu, očekuje se da će značajan deo donacija predstavljati upravo građevinski materijal.

Sajam će biti otvoren u utorak 24. aprila u 10 časova, otvoriće ga ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Oliver Dulić.

Radno vreme je od 10 do 19 časova, osim u subotu kad će trajati do 17 časova. Ulaznica za sajam košta 500, grupna 350, parking je 200 dinara na sat.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


ISOMAT
ISOMAT
PEĆINCI-ŠIMANOVCI
www.isomat.rs

DEYCOM
DEYCOM
ČAČAK-ATENICA
www.deycom.rs

TEXNI
TEXNI
BEOGRAD-ZEMUN
www.tehni.rs

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nemanja Rodić 05.11.2019.
Bravo,molim vas da pošaljete ekipu da okrpi...
Milan 09.10.2019.
Da, sve je to lepo u teoriji. Međutim kao i...
Maxs 24.09.2019.
Pa neka plate 50€ i neka prijave radnike na...
Darko 23.09.2019.
Teško da će neko južno od Save da se vraća ...
Шумадинац 16.09.2019.
1. Смедерево - Зрењанин - Кикинда - Хоргош....