INFONET-468X60-BANNER

Adacta predstavila alat za poslovnu inteligenciju Qlik View

21.06.2011. | Economy

Kompanija Adacta je u Beogradu organizovala promociju novog alata za poslovnu inteligenciju Qlik View. Tradicionalni softveri za poslovnu inteligenciju zahtevaju veliki trud kod implementiranja. Qlik View je drugačiji alat za poslovnu inteligenciju koji omogućava brzo spajanje podataka iz bilo kog izvora i može se povezati sa svim sistemima.

Taj softver koristi asocijativno traženje. Qlik View asocijativno pretraživanje već tokom kucanja pojma za pretraživanje nudi trenutne rezultate, intuitivni korisnički interfejs i naglašava značajne veze u korisnikovim podacima.

Qlik View sa verzijom 10 proširuje asocijativno pretaživanje na svakom filteru, na bilo kojoj kontrolnoj tabli i na svim drugim pregledima, što korisnicima omogućava da brzo pronađu potrebne detaljne odgovore. Reč je o softveru koji omogućava i stalni pristup podacima koristeći najpopularnije mobilne uređaje.

Kompanija Adacta ima preduzeća u Beogradu, Ljubljani, Mariboru, Zagrebu i Trstu i zainteresovanim korisnicima, sa svojih 230 stručnjaka, pruža punu podršku pri uvođenju paketa Qlik View.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;