Vodeći svetski sajam obnovljivih izvora energije, grejanja, klimatizacije - ISH od 15. do 19. marta 2011. u Frankfurtu

09.03.2011. | eKapija

Sajam ISH u Frankfurtu od 15. do 19. marta 2011. ponovo otvara vrata svim izlagačima i stručnim posetiocima iz celog sveta. ISH kao vodeći svetski sajam obnovljivih izvora energije, grejanja, klimatizacije, izgradnje zgrada i kupatila, veliku pažnju posvećuje očuvanju resursa, tako da se poseban akcenat stavlja na uštedu dva resursa koja su neophodna za život - vode i energije.

U ISH Water sekciji, izlagači sa održivim rešenjima za kupatila koja su okrenuta dizajnu, prezentuju svoja rešenja pod sloganom "Voda za ljude" (Water for People). U ovoj sekciji će biti predstavljen i čitav spektar visoke tehnologije koji prati najnovija dostignuća u dizajnu.

U ISH Energy sekciji posetioci mogu pronaći veliki broj inovativnih tehnologija za sisteme zgrada. Za održavanje zgrada i energetsku tehnologiju, ovo znači primenu efikasnih sistema grejanja u kombinaciji sa obnovljivom energijom kao što je konverzija solarne energije i biomase.

Na ISH sistemi za hlađenje i ventilaciju će biti predstavljeni pod nazivom "Aircontec". U ovom sektoru industrija će takođe prikazati održiva rešenja koja su okrenuta budućnosti.

Sektor "World of Installation Technology" zaokružuje oblasti koje pokriva sajam ISH. Moderni vodo-instalacioni sistemi pomažu da se uštedi vreme i novac čime se povećava zadovoljstvo kupca. Zbog toga će u Frankfurtu biti predstavljena najnovija generacija opreme, materijala i sistema. Ključni pojmovi koji će biti predstavljeni u okviru ovog sektora su na primer modularne konstrukcije, cevi i tehnologije povezivanja.

Na sajmu ISH 2009. izlagalo je više od 2.300 izlagača koji su svoje proizvode, dostignuća i inovacije predstavili stručnim posetiocima iz celog sveta – preko 200.000 posetilaca od čega 44% predstavlja top menadžment, odnosno rukovodioce koji imaju pravo donošenja odluka o budućem poslovanju.

Kao i ranijih godina preduzeća iz Srbije će izlagati na ovom sajmu, a očekuje se i značajan broj posetilaca iz Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Za detaljnije informacija o sajmu možete se obratiti preduzeću "Zodax" koje je zvanični zastupnik Frankfurtskog sajma za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju.

Linkovi:

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Lepa 24.02.2020.
Po istom principu brzine odbijati od legali...
Staviće bučne tramvaje umesto tihih trolejb...
Denis 14.02.2020.
Molim vas za informaciju koja je cena izola...
Dejan 11.02.2020.
De se moze kupiti alat i materijali za ovaj...
Molan 08.02.2020.
cena vakum lifta ,izvodjac u Srbiji. Sprat...