INFONET-468X60-BANNER

Graphisoftov Archicad je jedanaestu godinu zaredom proglašen za "BIM proizvod godine"

25.11.2021. | Gradjevinarstvo.rs

Archicad i BIMx, Graphisoftove nagrađivane softverske aplikacije za informaciono modeliranje zgrada (BIM), osvojile su "BIM proizvod godine" i "Mobilnu tehnologiju godine" na godišnjim nagradama za informacione tehnologije u građevinarstvu,  pod nazivom "The Hammers" (Čekići) u Londonu. Za ovu nagradu proizvode nominuju i za njih glasaju stručnjaci i profesionalci u građevinskoj industriji.

Nagrada

The Hammers Awards

Uz Archicad, BIM profesionalci mogu da izrade i isporuče sjajne projekte bilo koje veličine, integrišući ljude, tokove posla i informacije u realnom vremenu i do najsitnijih detalja.

Objavljen u julu, Archicad 25 je jedna od verzija kojom najviše upravljaju korisnici, sa moćnim poboljšanjima dizajna, vizuelizacije, dokumentacije i mogućnosti saradnje koje su direktan odgovor na zahteve korisnika.

BIMx, dobitnik nagrade za mobilnu tehnologiju, premošćuje jaz između dizajnerskog studija, investitora i gradilišta doživljajem VR navigacije nalik igrici, prilikom istraživanja BIM modela zgrade.

bim

Primena BIM tehnologije na rekonstrukciji objekta Duke Ellington School of The Arts

"Ovo kontinuirano priznanje od strane korisnika i stručnjaka iz industrije podjednako jača našu posvećenost razvoju najboljih BIM softverskih rešenja na tržištu za arhitekte i projektante", rekao je Adrian Girling, generalni direktor Graphisoft Velike Britanije i Irske.

Pored dve prestižne nagrade koje je osvojio Graphisoft, napredni korisnici Archicad-a, Bond Brian Digital, poneli su nagradu za BIM projekat godine za Information Hub-Gen Zero.

Onlajn vebinar "Archicad BIM SADA"

Ukoliko želite da saznate više o BIM softverima, prijavite se i učestvujte na onlajn vebinaru "Archicad BIM SADA" koji će se održati 09.12.2021. od 14h do 16h  u zajedničkoj organizaciji kompanije hiCAD i Inženjerske komore Srbije.

Akcija "UDRUŽENI za Archicad BIM"

U želji da pomogne stručnjacima u građevinskoj industriji Srbije, kompanija hiCAD je u saradnji sa Inženjerskom komorom Srbije pripremila specijalnu akciju za povoljniju nabavku softvera posebno namenjenu članovima IKS. Tokom ove akcije, pod nazivom  "UDRUŽENI za Archicad BIM" članovi Komore će u periodu od 25.11.2021.do 25.12.2021. imati mogućnost da nabave TRAJNU Archicad 25 licencu i do 1090€ jeftinije nego inače.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;