INFONET-468X60-BANNER

Uponor Comfort E: Novi sistem električnog podnog grejanja

22.11.2021. | Gradjevinarstvo.rs

Specijalisti za podno grejanje osmislili su izuzetno tanko, lako za instaliranje i brzo zagrevajuće rešenje za mokre i suve podove.

  • Izuzetno tanak proizvod za male visine podova
  • Visok komfor baziran na kratkom vremenu reakcije
  • Jednostavna instalacija bez posebnih alata

Više od 40 godina, Uponor je pionir u sistemima podnog grejanja zasnovanim na zagrevanju vode. Razvoj najnovijeg inovativnog proizvoda kompanije ima proširen opseg kako bi uključio novi sistem električnog podnog grejanja koji je prikladan za sve objekte i tipove podova, jednostavan za ugradnju, visoko pouzdan i brzo se zagreva.

Sa kontinuirano rastućim životnim standardom, potrošači zahtevaju viši nivo komfora, posebno u stambenim objektima. Kao jedan od vodećih dobavljača sistema klasičnog podnog grejanja, Uponor je odgovorio na te zahteve uvođenjem novog sistema električnog podnog grejanja, Uponor Comfort E, koji nudi profesionalnim korisnicima prednosti lake instalacije, odličnu fleksibilnost i uverljivu pouzdanost. Uponor Comfort E dolazi kao mrežica sa kablom i u verziji sa aluminijumskom folijom za mokre i suve podove.

uponor podno grejanje

Postavljanje Uponor Comfort E

Najtanja mrežica sa kablom za podove s pločicama

Čak i u malim kupatilima ili kuhinjama sa problematičnim dimenzijama, Uponor Comfort E mrežicu sa kablom je lako instalirati i postaviti. S obzirom na to da nikakav dodatni lepak nije potreban, štedi vreme i troškove pri instalaciji. Nisu potrebni posebni alati, te se mreža može lako iseći na željene dužine i širine. Kabl je čvrsto ušiven na mrežu preko cele površine kako bi se sprečilo podizanje. Sa kablovima prečnika 3mm, Uponor Comfort E je najtanja mreža, te pristaje savršeno ispod kupatilskih i kuhinjskih pločica i ispušta 160W/m2 toplote za brzu ugodnost u prostoru. Mrežica sa kablovima ima 10 godina garancije.

Uponor comfort

Uponor Comfort E podno grejanje

Ultra tanka aluminijumska folija za parkete, laminate i vinil

Sa manje od 2mm debljine, Uponor Comfort E aluminijumska folija pristaje savršeno ispod parketa, laminata i vinila za optimalno rasprostiranje toplote pri 140W/m2. Instalacija je jednostavna, bez dodatnih potrebnih alata.

Dodatna ušteda energije i smanjenje nivoa buke se može postići instaliranjem Uponor izolacionih ploča ispod folije, koje imaju 10 godina garancije. U oba Uponor Comfort E proizvoda je integrisan kabl sa dva jezgra i FEP izolacijom.

Uponor Comfort E pretvara pod u zonu udobnosti u par minuta. Tri Uponor Comfort E termostata – T-85, T-86 i T-87IF – daju korisnicima dodatnu praktičnost i kontrolu. Uponor digitalni termostat T-86 omogućava određivanje rasporeda grejanja unapred, dok Uponor digitalni termostat T-87IF omogućava i praćenje troškova grejanja. U nastojanju proširenja stručnosti na električno podno grejanje, Uponor ponovo omogućava potpuno adekvatno rešenje, kako bi zadovoljio sve želje korisnika.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;