Šesta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture

02.03.2021. | Gradjevinarstvo.rs

Najavljena je Šesta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture pod nazivom "Razvoj budućnosti" koja će se održati ONLINE u utorak 23. marta 2021. godine.

Šesta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture

Ovogodišnju konferenciju otvoriće Tomislav Momirović, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije. 

Po prvi put na ovom projektu napravljena je saradnja sa Britansko-srpskom privrednom komorom i Britanskom ambasadom u Beogradu i učestvovaće puno govornika iz inostranstva koji će sa publikom podeliti svoje iskustvo i ekspertize iz stručnih oblasti kojim se ova konferencija bavi. Na konferenciji će se obratiti veliki broj zvaničnika i stručnjaka iz sektora među kojima su Martin Vickers MP, trgovinski izaslanik premijera Velike Britanije za Zapadni Balkan; Louis Taylor, izvršni direktor UK Export Finance (UKEF); dr David Landsman, predsednik Britansko-srpske privredne komore; Marko Stojčić, arhitekta Grada Beograda; Vlaho Kojaković, direktor odeljenja za imovinu i turizam, EBRD iz Velike Britanije; Alessandro Bragonzi, direktor regionalnog predstavništva Evropske investicione banke (EIB) za Zapadni Balkan; Petar Orlić, Real estate partner u advokatskoj kancelariji JMW Solicitors LLP iz Velike Britanije; Ivan Gazdić, predsednik komiteta za nekretnine i infrastrukturu pri Savetu stranih investitora (FIC); Stefano Maio, menadžer razvoja poslovanja kompanije Bechtel; Vojkan Branković, osnivač i direktor kompanije Apeiron iz Velike Britanije; Milan Elezović, direktor kompanije Credit Suisse; Michael Roskelly, direktor kompanije Cadenza Principal Finance; Adir El Al, generalni direktor, AFI Europe Serbia; Aleksandra Čupić, direktor real estate sektora u kompaniji Erste bank; Roman Klott, direktor kompanije ATRIUM; Ivana Rajković, direktor za transakcije i portfolio menadžment kompanije Poseidon group; Ana Petrović, direktor sektora ekspanzije kompanije Lidl Srbija KD; Jonathan Ashmore, osnivač i glavni arhitekta britanske kompanije Anarchitect; Vasilije Jauković, glavni bankar za imovinu i turizam, EBRD iz Velike Britanije; Dejan Hadžić, šef sektora za osiguranje i nekretnine u Ministarstvu Finansija Republike Srbije i dr.

Konferencija ima za cilj razmenu ideja i informacija iz oblasti nekretnina i infrastrukture u Srbiji i širem regionu. Poseduje prezentacije najviših članova lokalne poslovne zajednice i najviših državnih predstavnika. Događaj privlači više od 250 visoko relevantnih učesnika iz velikih Real Estate kompanija, građevinskih firmi, finansijskih institucija, kompanija iz javnog sektora, novinare i nezavisne Real Estate profesionalce iz Srbije i inostranstva.

Ovogodišnja konferencija će pružiti dragocen uvid u izazove u imovinskim & infrastrukturnim projektima, investiciona pitanja - perspektive, potrebe i rizike,  budućnost komercijalnih i logističkih nekretnina, kao i budućnost shopping & retail centara, ciljeve građevinske industrije i osvrt na buduće investicije koje su u skladu sa održivim razvojem, promenljive prilike pri proceni imovine i ostale važne teme.

Teme konferencije:

  • Imovinski & infrastrukturni projekti: izazovi i prilike
  • Uslovi za investicione kriterijume: rizici i nagrade 
  • Trendovi i problemi finansiranja imovinskih i infrastrukturnih projekata
  • Tržište komercijalnih, logističkih nekretnina i ritejl & šoping centara
  • Cilj građevinske industrije: povezivanje budućih investicija sa održivim razvojem
  • Procena imovine: promenljive prilike

Organizator konferencije je kompanija TGI Group International a konferencija se organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, Srpske privredne komore, Britansko-srpske privredne komore, Britanske ambasade u Beogradu, EBRD UK, Nacionalnog udruženja procenitelja Srbije i Društva procenitelja Srbije a podržale su je kompanije LIDL SRBIJA KD, ERSTE BANK, AIRPORT CITY, ATRIUM PROPERTY SERVICES i POSEIDON GROUP.

Medijsko sponzorstvo obezbeđuju poslovni portali EKAPIJA, HALO OGLASI, GRADJEVINARSTVO.RS, KANCELARIJA INFO, BEOBUILD, RETAIL SEE GROUP,  4ZIDA.RS, E2 PORTAL i SASOMANGE.RS.

Za više informacije o konferenciji možete posetiti sajt www.realestateconference.rs

O organizatoru:

Simeon G. Tsomokos SA iz Grčke osnovao je afilijaciju u Beogradu, TGI Group International 2000. godine, koji pruža usluge korporativnih komunikacija na srpskom tržištu. U bliskoj saradnji sa matičnom atinskom kompanijom, TGI Group International nudi domaćim i međunarodnim klijentima kvalitetne usluge u oblasti komunikacija, radi lakšeg ostvarenja njihovih poslovnih ciljeva. TGI Group International je postao važan poslovni partner kako za međunarodne kompanije koje žele da uspostave ili konsoliduju svoje prisustvo u Srbiji tako i za lokalne kompanije koje žele da se prošire i postanu konkurentne na regionalnom i međunarodnom tržištu.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


ROLO TIME
ROLO TIME
UŽICE-SEVOJNO
www.rolotime.rs

JAF
JAF
NOVA PAZOVA-STARA PAZOVA
www.frischeis.rs

NIVO 381
NIVO 381
BEOGRAD-VRČIN
www.nivo381.rs

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Nenad 19.10.2021.
Da li LED sijalice i creva imaju zaštitu od...
Vida 15.10.2021.
Kada će u opštini Surčin biti sproveden pro...
Đorđe 14.10.2021.
Radio bi 2 vikend kuće na Zlatiboru unutraš...
Kamenorezac 11.10.2021.
NIje poskupeo kamen, možete proveriti na sa...
Ivan 06.10.2021.
Sve je to ok. Ali da su bar vratili put u p...