"Bosch grejna tehnika" jača tržišnu prisutnost u istočnoj i jugoistočnoj Evropi

12.03.2010. | eKapija

Srbija je jedna od osam zemalja istočne i jugoistočne Evrope u kojima će u martu 2010. brend "Junkers" biti promenjen u brend "Bosch grejna tehnika", najavljeno je pred više od 400 zvanica na svečanoj konvenciji koja je održana u "Madlenianumu" u Zemunu, saopštio je "Bosch".

"Bosch grejna tehnika" namerava da iskoristi promenu naziva kako bi dodatno proširila ponudu energetski efikasnih proizvoda za grejanje i pripremu tople vode.

- To nam omogućava da ponudimo kupcima i partnerima širu i atraktivniju paletu najmodernijih proizvoda grejne tehnike "Bosch" - rekao je Klaus Huttelmaier, član Upravnog odbora Odeljenja grejne tehnike "Bosch".

- "Junkers" je pojam inteligentnih rešenja i vrhunske podrške. Sada će inovativna snaga i tržišna prisutnost firme "Bosch" postati još uočljiviji.

Planirano uvođenje novih proizvoda obuhvata sisteme koji koriste obnovljive izvore energije ili kombinuju nekoliko različitih izvora energije. U skladu s time, proizvodne inovacije će biti u sledećim godinama usmerene u pravcu solarnih sistema i toplotnih pumpi, navodi se u saopštenju.

"Bosch grejna tehnika" je ponuđač energetski efikasnih sistema za grejanje i klimatizaciju i komfor tople vode.

- Očekujemo da će promena imena omogućiti delotvorniji nastup na tržištu i ostvariti veliki rasta - rekla je direktorka kompanije "Bosch" u Srbiji Jovanka Jovanović.

- Imamo drugo mesto na srpskom tržištu opreme za grejanje i pripremu tople vode zahvaljujući jedinstvenom kontaktu sa našim klijentima i vrhunskom kvalitetu uređaja. Sigurni smo da će snažno ime "Bosch" doneti višestruki benefit svim našim partnerima.

 

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Šebek Snežana 08.06.2021.
Šta od dokumentacije treba priložiti uz pri...
Saša 04.06.2021.
Eto mu politike, sad će reći da mi nismo mo...
Nina 04.06.2021.
Imam kucu od 70 kvadrata treba se promeniti...
Nina 04.06.2021.
Kako se prijaviti na koj br ili kako vec
Milan 01.06.2021.
Cena po m2 i cena lepka
Koliko otprili...