INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

ISUZU D-Max – oficijelno vozilo „MotoJet H2O Adrenalin manifestacije“

15.06.2018. | Gradjevinarstvo.rs

U Novom Sadu je ozvaničena saradnja između moto-nautičkog kluba MotoJet i kompanije Trio Motors, ovlašćenog uvoznika, prodavca i servisera ISUZU vozila. Ovim je pikap D-Max ujedno proglašen oficijelnim vozilom ovogodišnje sezone „MotoJet H2O Adrenalin manifestacija“.

Ugovor o saradnji potpisali su predsednik moto-nautičkog kluba MotoJet, Aleksandar Krevešić, kao i direktor sektora prodaje ISUZU vozila, Milorad Đekić. Potpisanim ugovorom ISUZU D-Max postao je glavna „radna mašina“ kada je reč o transportu vodenih skutera i neophodne prateće opreme za obuke mladih, kao i takmičenja koja će se ovog leta održavati u Srbiji.

ISUZU D-Max

Isuzu D-Max, globalno popularni pikap, nije slučajno odabran kao oficijelno vozilo ove manifestacije. Svojom nosivošću od preko 1000kg i mogućom vučom prikolice do 3.500kg, a uz udoban prevoz pet odraslih osoba, idealan je partner, ako se zna da će se istovremeno transportovati tri vodena skutera, velika količina opreme i tim ljudi koji organizuje događaje. Uz 4WD pogon, čak i na lokacijama bez uređenog pristupa, spuštanje i izvlačenje masivnih skutera više neće predstavljati problem.    

Da podsetimo, „MotoJet H2O Adrenalin manifestacija“ ima za cilj promociju bezbedne vožnje u vodnom saobraćaju, ali ujedno i da popularizuje motonautiku kao sportsku granu. Manifestacija je, pre svega, namenjena deci i omladini, koja u njoj uče da voze skutere na vodi, uz iskusne instruktore vožnje.

ISUZU D-Max

Ove godine manifestacija ulazi u svoju četvrtu sezonu, a trajaće od juna do avgusta, u gradovima širom Srbije. Početak je zakazan u Novom Sadu, 15. juna, dok bi finalno, sedmo okupljanje trebalo da bude u Žitišu, 10. avgusta.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


DOKA-300X250-BANNER
SSAB-300X250-BANNER
West Balkans Machinery
TENGE-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;