Posle skoro 60 godina Zuce dobilo vezu sa auto-putem

04.05.2018. | Beoinfo

Gradski menadžer Goran Vesić obišao je danas (04.05.2018) završetak radova na rekonstrukciji Ulice 13. nova koja spaja Zuce i podavalska sela sa auto-putem kod kompanije Ikea i istakao da radovi na ovoj ulici bitno olakšavaju život ljudi jer će na ovaj način posle skoro šest decenija dobiti vezu sa auto-putem.

- Izgradnjom petlje kod Ikee došli smo u situaciju da građani ovog kraja koji koriste Avalski put mogu da dobiju brži izlaz na auto-put, kraći i pet kilometara nego do sada. Uradili smo kilometar i po ove ulice koja je sada široka pet metara dok je širina trotoara metar i po. Na taj način smo im omogućili direktnu i kraću vezu - rekao je Vesić.

On je istakao da je to bio zahtev građana koji postoji decenijama, ali nije mogao da bude ostvaren jer je trebalo da se prvo uradi petlja.

Vesić je precizirao da je vrednost investicije koju, je uradio JKP Beograd-put, oko 40 miliona dinara, kao i da je ovo preduzeće uradilo i kompletnu ulicu kroz Zuce dužine 2,5 kilometara sa trotoarima sa obe strane.

Relja Ognjenović, član Veća opštine Voždovac je zahvalio Gradu Beogradu što je posle skoro 60 godina naselje Zuce dobilo vezu sa auto-putem i dodao da ovo nije prva velika investicija grada jer su pored glavnih ulica u ovom naselju rađene i u Pinosavi, Belom potoku i Ripnju. Kako je najavio radiće se i glavna saobraćajnica u Kumodražu, ali i svim delovima opštine jer je cilj da se građanima obezbede što bolji uslovi za život.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Mićo 20.11.2019.
Ko to kaže da je most graditi pored mosta j...
Invekta 18.11.2019.
Odlično rešenje, olakšava posao, a efekti s...
boki 14.11.2019.
kao prvo idealno ravnih dasaka iz paleta je...
Nemanja Rodić 05.11.2019.
Bravo,molim vas da pošaljete ekipu da okrpi...
Maja 19.10.2019.
Gde mogu da nabavim ovakav beton? I po koj...