INFONET-468X60-BANNER

Inovativno fleksibilno bežično crevo za centralne usisivače

25.08.2017. | Gradjevinarstvo.rs

U kompaniji Skala garden od nedavno je u ponudi „Flisy“ – inovativno fleksibilno crevo za centralne usisivače sa bežičnom tehnologijom koja kombinuje lakoću tradicionalnog creva sa udobnošću on-off prekidača na dršci. „Flisy“ je kreirala firma Sistem Air i kompatibilan je sa većinom utičnica sa električnim spojem i svim dodacima za čišćenje. Može se koristiti sa bilo kojim sistemom centralnog usisavanja sa usisnim utičnicama sa električnim spojem za daljinsko pokretanje usisavanja.

Slika. „Flisy“ – inovativno fleksibilno crevo za centralne usisivače sa bežičnom tehnologijom

Kako kažu iz ove firme zahvaljujući bežičnoj tehnologiji eliminisana je električna žica koja je bila instalirana u fleksibilnom crevu. Na ovaj način fleksibilno crevo je mnogo lakše i praktičnije. Čak je 40% lakše od tradicionalnog on-off creva.

„Flisy“ je u potpunosti razvijen u Sistem Air-u, koji je primenio svoje iskustvo u razvijanju ovog vrhunskog proizvoda. Rezultat je proizvod koji objedinjuje tehnologiju i dizajn, kao i ergonomičnost i funkcionalnost. „Flisy“ je kompatibilan sa svim dodacima za čišćenje dostupnim u prodaji.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;