INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Kompanija Sion Net je potpisala ugovor o distribuciji sa kompanijom Synology Inc. za teritoriju Srbije i Crne Gore

08.08.2017. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija Synology je osnovana 2000. godine i na tržištu se pozicionirala kao vodeći proizvođač uređaja za mrežno skladištenje podataka (NAS). Synology je posvećen razvoju uređaja sa naprednim funkcijama, velike pouzdanosti koji su uz to i ekološki napredni (izuzetno mala potrošnja energija). Sa Synology NAS uređajima skladištenje podataka je efikasno, široko dostupno i pogodno za sve namene. 

Synology je najpozntiji po svom softveru koji svakom uređaju daje dodatnu vrednost u vidu dodatnih funkcionalnosti kao što su: Directory, DNS, Cloud, WEB, MAIL, File, Photo, Video, SIP, Download server. Svaki Synology NAS vam omogućava povezivanje na domensku infrastrukturu i ima ugrađenu antivirus zaštitu.

Synology takođe poseduje i rešenja za video nadzor. Surveillance Station je softver sa sistemom za upravljanje video zapisima koji radi na svim Synology NAS i NVR uređajima. Njegov intuitivni interfejs omogućava kompanijama velikog obima da efikasno upravljaju, rasporede i prate sistem za nadzor, što im omogućava korišćenje snimaka visoke rezolucije sa više IP kamera.

Treći i najnoviji segment proizvoda koji Synology razvija su wireless ruteri za kućnu upotrebu, kancelarije i multimediju. Ruteri su opremljeni najnovijom 802.11ac Wi-fi tehnologijom, dual-core procesorom i integrisanim Synology softverom. Synology Routeri pružaju veliku brzinu prenosa podataka, čak i kada je na mrežu povezano više desetina uređaja.

Pogledajte ponudu Synology NAS uređaja.

www.synology.com

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;