INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Novi sistem za snimanje podataka i upravljanje u video nadzoru

13.12.2016. | Gradjevinarstvo.rs

Firma Sion Net je distributer čuvene kompanije Netgear (SAD) i u svoju ponudu od skoro uvrstila je i nove „Netgear ReadyNAS“ („Network Attached Storage“) uređaje za skladištenje podataka. Ovi uređaji imaju sve na jednom mestu: skladištenje, zaštitu, bekap i organizaciju svih vrsta podataka. „Netgear ReadyNAS“ kombinuje skladištenje podataka, zajedno sa sofisticiranim softverom za video snimanje kako bi obezbedio pristupačan i jednostavan sistem za instalaciju i upravljanje u video nadzoru.

„NETGEAR ReadyNAS“ pruža mogućnost priključivanja i snimanja do 64 IP kamere po jednom uređaju. Kombinovanje nekoliko NAS-ova može se koristiti i za veće IPVN mreže. Poseduje jednostavan korisnički interfejs, pregled kroz web pristup ili putem jedne od aplikacija za mobilni telefon, zaštitu podataka kroz integrisan sistem u okviru NAS-a, slanje alarma na email... Nudi kompatibilnost i podršku sa preko 2000 kamera raznih proizvođača, i ima podršku za megapikselne i HD kamere.

Neke od karakteristika u zavisnosti od modela su: automatski RAID, predviđen prostor za hard diskove sa mogućnošću skladištenja podataka do 60TB, brzi 10 Gigabitni Ethernet, ekskluzivna „snap shot“ tehnologija, antivirus sistem, zaštita od „bit rota“ (degradacije podatka), besplatan „cloud“ backup za najvažnije podatke, intuitivan sistem za „disaster recovery“, pristupna platforma „Ready Cloud“, spreman za VMware, Microsoft Hyper-V i Citrix.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;