Sajam energetike u Novom Sadu u znaku obnovljivih izvora energije

10.11.2009. | eKapija

Prateći globalne tendencije pri raspolaganju i korišćenju obnovljivih izvora energije, ovogodišnji Sajam energetike u Novom Sadu u programu stručnih i poslovnih aktivnosti koje će se realizovati u kongresnom centru "Master", ponudiće tri značajna skupa.

Na prvom skupu u organizaciji Pokrajinskog sekretarijata za energetiku i mineralne sirovine i Novosadskog sajma govoriće se o temi "Obnovljivi izvori energije – solarna energija", a na skupu "Klimatizacija, grejanje, hlađenje i ventilacija u poljoprivredi", u organizaciji Poljoprivrednog fakulteta iz Novog Sada - departmana za poljoprivrednu tehniku, biće reči o primeni obnovljivih izvora energije u poljoprivredi.

Kompanija "TMC Konsalting" i Pokrajinski sekretarijat za energetiku i mineralne sirovine, organizuju treći forum o obnovljivim izvorima energije - "Godina energetske efikasnosti– Nove tehnologije čiste energije".

Na Sajmu energetike, koji će biti održan od 10. do 13. novembra na Novosadskom sajmu, i ove godine značajno učešće imati "Elektrovojvodina", koja će u kongresnom centru "Master", održati prezentaciju tehničkih dostignuća i automatizacija poslovnih procesa. Solarni paneli biće predstavljeni na štandovima firmi "M elektronik" iz Beograda i "Tehnomag-Term" iz Novog Sada koja će predstaviti na Sajmu i najnoviju tehnologiju prećišćivača otpadnih i pijaćih voda, uređaje za klimatizaciju i sisteme za odimljavanje.

Više o Sajmu energetike u Novom Sadu na sajtu sajma - http://www.sajam.net/live/Vesti?contentId=22553

 

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Mićo 20.11.2019.
Ko to kaže da je most graditi pored mosta j...
Invekta 18.11.2019.
Odlično rešenje, olakšava posao, a efekti s...
boki 14.11.2019.
kao prvo idealno ravnih dasaka iz paleta je...
Nemanja Rodić 05.11.2019.
Bravo,molim vas da pošaljete ekipu da okrpi...
Maja 19.10.2019.
Gde mogu da nabavim ovakav beton? I po koj...