Sajam energetike u Novom Sadu u znaku obnovljivih izvora energije

10.11.2009. | eKapija

Prateći globalne tendencije pri raspolaganju i korišćenju obnovljivih izvora energije, ovogodišnji Sajam energetike u Novom Sadu u programu stručnih i poslovnih aktivnosti koje će se realizovati u kongresnom centru "Master", ponudiće tri značajna skupa.

Na prvom skupu u organizaciji Pokrajinskog sekretarijata za energetiku i mineralne sirovine i Novosadskog sajma govoriće se o temi "Obnovljivi izvori energije – solarna energija", a na skupu "Klimatizacija, grejanje, hlađenje i ventilacija u poljoprivredi", u organizaciji Poljoprivrednog fakulteta iz Novog Sada - departmana za poljoprivrednu tehniku, biće reči o primeni obnovljivih izvora energije u poljoprivredi.

Kompanija "TMC Konsalting" i Pokrajinski sekretarijat za energetiku i mineralne sirovine, organizuju treći forum o obnovljivim izvorima energije - "Godina energetske efikasnosti– Nove tehnologije čiste energije".

Na Sajmu energetike, koji će biti održan od 10. do 13. novembra na Novosadskom sajmu, i ove godine značajno učešće imati "Elektrovojvodina", koja će u kongresnom centru "Master", održati prezentaciju tehničkih dostignuća i automatizacija poslovnih procesa. Solarni paneli biće predstavljeni na štandovima firmi "M elektronik" iz Beograda i "Tehnomag-Term" iz Novog Sada koja će predstaviti na Sajmu i najnoviju tehnologiju prećišćivača otpadnih i pijaćih voda, uređaje za klimatizaciju i sisteme za odimljavanje.

Više o Sajmu energetike u Novom Sadu na sajtu sajma - http://www.sajam.net/live/Vesti?contentId=22553

 

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Goran 04.08.2020.
Dobar dan, želim da odradim izolaciju krova...
Шумадинац 03.08.2020.
Да ли заиста нема никог ко би сагледао неоп...
Maja 31.07.2020.
Molim vas za cenu izolacije penom po m2 za ...
Aco 25.07.2020.
Da se moze graditi od ove cigle pečenjara.
Daniel Zebeljan 25.07.2020.
Koristio bi penu u brodogradnji.Kome se obr...