„Ceresit“ dodelio prvi energetski pasoš

18.09.2014. | Gradjevinarstvo.rs

U prostorijama „Henkel Srbija“, dodeljen je prvi energetski pasoš odobren od inženjera Projektne prodaje i tehničke podrške „Ceresit“  tima. Energetski pasoš uručen je gospodinu Draganu Božjaku vlasniku i direktoru firme „Bioelektrik“ d.o.o, za zgradu u Zrenjaninu čiji je investitor, dok je  generalni izvođać radova firma „MV Invest Zrenjanin“, a izvođač završnih radova firma „Gigos Zrenjanin“. Kao dokument koji dokazuje kvalitet zgrade sa stanovišta komfora, potrošnje energije i budućih režijskih troškova, energetski pasoš predstavlja finalnu potvrdu kvaliteta, te garanciju sigurnosti i uštede.

Energetski pasoš, odnosno elaborat koji sаdrži podаtke o energetskom rаzredu zgrаde i ukazuje na finаlnu godišnju potrošnju toplotne energije, predstavlja dokument koji značajno utiče na poboljšanje tržišta nekretnina i kvaliteta gradnje, a samim tim utiče i na cenu po kojoj će se nekretnine prodavati. Stručni „Ceresit“ tim kompanije „Henkel Srbija“ čine i inženjeri licencirani za rad na izdavanju energetskih pasoša, koji će nastaviti praksu energetske sertifikacije širom Srbije.

Dodela energetskih pasoša je još jedan dokaz usmerenosti brenda Ceresit ka energetskoj efikasnosti, kako kroz fasadne materijale koji su ETA sertifikovani, tako i kroz realizaciju idejnog projekta i izdavanje energetskih pasoša. Sektor Adhezivi Tehnologije kompanije „Henkel“ već decenijama je orijentisan ka energetskoj efikasnosti, ukazujući svojim poslovanjem na neophodnost racionalne upotrebe energije kao teme od izuzetnog značaja.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


ISOMAT
ISOMAT
PEĆINCI-ŠIMANOVCI
www.isomat.rs

BAUMIT SERBIA
BAUMIT SERBIA
BEOGRAD-KALUĐERICA
www.baumit.rs

DOMIS ENTERIJERI
DOMIS ENTERIJERI
SREMSKA MITROVICA-LAĆARAK
www.domisenterijeri.com

ILGRAD
ILGRAD
BEOGRAD-PINOSAVA
www.ilgrad.rs

BEKAMENT
BEKAMENT
ARANĐELOVAC-BANJA
www.bekament.com

HABERKORN
HABERKORN
NOVI SAD-VETERNIK
www.haberkorn.rs

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Goran 04.08.2020.
Dobar dan, želim da odradim izolaciju krova...
Шумадинац 03.08.2020.
Да ли заиста нема никог ко би сагледао неоп...
Maja 31.07.2020.
Molim vas za cenu izolacije penom po m2 za ...
Aco 25.07.2020.
Da se moze graditi od ove cigle pečenjara.
Daniel Zebeljan 25.07.2020.
Koristio bi penu u brodogradnji.Kome se obr...