„Ceresit“ dodelio prvi energetski pasoš

18.09.2014. | Gradjevinarstvo.rs

U prostorijama „Henkel Srbija“, dodeljen je prvi energetski pasoš odobren od inženjera Projektne prodaje i tehničke podrške „Ceresit“  tima. Energetski pasoš uručen je gospodinu Draganu Božjaku vlasniku i direktoru firme „Bioelektrik“ d.o.o, za zgradu u Zrenjaninu čiji je investitor, dok je  generalni izvođać radova firma „MV Invest Zrenjanin“, a izvođač završnih radova firma „Gigos Zrenjanin“. Kao dokument koji dokazuje kvalitet zgrade sa stanovišta komfora, potrošnje energije i budućih režijskih troškova, energetski pasoš predstavlja finalnu potvrdu kvaliteta, te garanciju sigurnosti i uštede.

Energetski pasoš, odnosno elaborat koji sаdrži podаtke o energetskom rаzredu zgrаde i ukazuje na finаlnu godišnju potrošnju toplotne energije, predstavlja dokument koji značajno utiče na poboljšanje tržišta nekretnina i kvaliteta gradnje, a samim tim utiče i na cenu po kojoj će se nekretnine prodavati. Stručni „Ceresit“ tim kompanije „Henkel Srbija“ čine i inženjeri licencirani za rad na izdavanju energetskih pasoša, koji će nastaviti praksu energetske sertifikacije širom Srbije.

Dodela energetskih pasoša je još jedan dokaz usmerenosti brenda Ceresit ka energetskoj efikasnosti, kako kroz fasadne materijale koji su ETA sertifikovani, tako i kroz realizaciju idejnog projekta i izdavanje energetskih pasoša. Sektor Adhezivi Tehnologije kompanije „Henkel“ već decenijama je orijentisan ka energetskoj efikasnosti, ukazujući svojim poslovanjem na neophodnost racionalne upotrebe energije kao teme od izuzetnog značaja.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


ILGRAD
ILGRAD
BEOGRAD-PINOSAVA
www.ilgrad.rs

BAUDER
BAUDER
NOVI BEOGRAD
www.bauder.rs

TUPLEX SRB
TUPLEX SRB
BEOGRAD-ZEMUN
www.tuplex.rs

HABERKORN
HABERKORN
NOVI SAD-VETERNIK
www.haberkorn.rs

ISOMAT
ISOMAT
PEĆINCI-ŠIMANOVCI
www.isomat.rs

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Šebek Snežana 08.06.2021.
Šta od dokumentacije treba priložiti uz pri...
Saša 04.06.2021.
Eto mu politike, sad će reći da mi nismo mo...
Nina 04.06.2021.
Imam kucu od 70 kvadrata treba se promeniti...
Nina 04.06.2021.
Kako se prijaviti na koj br ili kako vec
Milan 01.06.2021.
Cena po m2 i cena lepka
Koliko otprili...