INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

„Ceresit“ dodelio prvi energetski pasoš

18.09.2014. | Gradjevinarstvo.rs

U prostorijama „Henkel Srbija“, dodeljen je prvi energetski pasoš odobren od inženjera Projektne prodaje i tehničke podrške „Ceresit“  tima. Energetski pasoš uručen je gospodinu Draganu Božjaku vlasniku i direktoru firme „Bioelektrik“ d.o.o, za zgradu u Zrenjaninu čiji je investitor, dok je  generalni izvođać radova firma „MV Invest Zrenjanin“, a izvođač završnih radova firma „Gigos Zrenjanin“. Kao dokument koji dokazuje kvalitet zgrade sa stanovišta komfora, potrošnje energije i budućih režijskih troškova, energetski pasoš predstavlja finalnu potvrdu kvaliteta, te garanciju sigurnosti i uštede.

Energetski pasoš, odnosno elaborat koji sаdrži podаtke o energetskom rаzredu zgrаde i ukazuje na finаlnu godišnju potrošnju toplotne energije, predstavlja dokument koji značajno utiče na poboljšanje tržišta nekretnina i kvaliteta gradnje, a samim tim utiče i na cenu po kojoj će se nekretnine prodavati. Stručni „Ceresit“ tim kompanije „Henkel Srbija“ čine i inženjeri licencirani za rad na izdavanju energetskih pasoša, koji će nastaviti praksu energetske sertifikacije širom Srbije.

Dodela energetskih pasoša je još jedan dokaz usmerenosti brenda Ceresit ka energetskoj efikasnosti, kako kroz fasadne materijale koji su ETA sertifikovani, tako i kroz realizaciju idejnog projekta i izdavanje energetskih pasoša. Sektor Adhezivi Tehnologije kompanije „Henkel“ već decenijama je orijentisan ka energetskoj efikasnosti, ukazujući svojim poslovanjem na neophodnost racionalne upotrebe energije kao teme od izuzetnog značaja.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


AUSTROTHERM-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;