INFONET-468X60-BANNER

Malene drvene kuće se isporučuju sa đakuzijem u Velikoj Britaniji

27.11.2014. | Inhabitat

Samo zato što želite da živite u malom prostoru, ne znači da morate da živite oskudno. Kompanija „Tinywood Homes“ gradi luksuzne sićušne domove koji mogu biti opremljeni sa hidromasažnim kadama čija voda se greje preko drva!

Kuća „Tinywood One“ je izgrađena oko transportnog kontejnera od 6 metara dužine, dok je kuća „Tinywood Two“ izgrađena na pokretnoj šasiji. Graditelj malih kuća iz Velike Britanije takođe iznajmljuje ova mala slatka prebivališta tako da možete testirati sami ovaj životni prostor pre kupovine.

„Tinywood Homes“ je mala kompanija u Vorvikšajeru, Velika Britanija, koja je specijalizovana za izgradnju malih kuća za iznajmljivanje i prodaju.

Kompanija iznajmljuje četiri male kuće na svom imanju porodicama i avanturističkim putnicima koji su u potrazi za jedinstvenim odmorom. Svaka kuća dolazi sa kompaktnom kuhinjom, kupatilom, dnevnim prostorom i u njoj može da spava dvoje do petoro osoba, plus svaka od njih ima svoj đakuzi na drva.

Kuća „Tinywood One“ je izgrađena oko transportnog kontejnera od 6 metara dužine, dok je ostatak izgrađen od čelika i drveta. Protočni bojler obezbeđuju toplu vodu, dok se grejanje pruža preko unutrašnje peći.

Kompanija „Tinywood Homes“ je rada da izgradi jedan od ovih malih domova za vas, kao i da postavi đakuzi na drva, nadstrešnice, kao i sve ono što vam treba u vašoj malenoj kući koja može služiti kao gostinjska spavaća soba, kancelarija, studio ili vikendica.

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;