INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Taffeta - staklene pločice

21.01.2013. | Transmaterial

Taffeta staklene pločice kompanije UltraGlas imaju suptilnu i izdržljivu reljefnu strukturu na izloženoj površini. Raznovrsni dizajni mogu biti specifikovani sa utisnutim teksturama za više taktilni i rustični izgled, ili u obrnutoj orijentaciji gde je tekstura utisnuta sa druge strane staklenog panela, kako bi se dobila glatka, više staklasta izložena površina.

Desetine standardnih boja se mogu specifikovati, dok se prilagođene boje Taffeta pločica mogu naručiti. Takođe, moguće je poručiti i pojedinačno dizajnirane pločice i elemente.

Stalne, bezolovne boje su neprozirne kako bi u potpunosti sakrili materijale koje su korišćeni za postavku pločica. Boje UltraGlas-a su pečene na visokim temperaturama, spajajući pigmente boja u samo telo stakla i na taj način se dobija stalna veza materijala i boja. Boje se ne ljušte, ne odvajaju se, ne bubre i ne reaguju na hemikalije.

UltraGlas proizvodi su neupijajući i neabrazivni, i njihova otpornost na habanje je ista ili veća sa onom od keramičkih pločica. Reljefni UltraGlasTile je dostupan u sveobuhvatljivu liniju od desetine standardnih dizajna, uključujući i u obliku podnih i zidnih pločica, cokla, uglova i ukrasnih elemenata.

 

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;