Garaža - rezidencija od stakla

04.09.2012. | Homedit

Cela soba u ovoj kući od stakla je mnogo osvetljena i u svakom trenutku Vam daje utisak da ste napolju. Vi samo treba da podignete glavu i da uživate u predivnom pogledu ka nebu. Ova neverovatna garaža u Sao Paolu, Brazil, ne liči na bilo koju drugu. Veličine 120 kvadratnih metara, ovu garažu/rezidenciju je projektovao Brunete Frakaroli (Brunete Fraccaroli) jos 2001. godine.

I dalje sa savremenim izgledom, ova rezidencija izgleda predivno i može se ponositi svojim izgledom. Može se videti unutrašnjost dobro urađenog doma, ali velika prednost je što je okružena drvećem, žbunjem i velikom ogradom. 

Iako napravljena kao garaža za auto, takođe pokriva deo kuće. Spolja se uočava dobro postavljen nameštaj koji podseća na kućicu za lutke. Najimpresivnija stvar su garažna vrata, takođe napravljena od stakla. Ova živopisna garaža je odlično mesto gde se može provesti letnji odmor i uživati u prirodi i neverovatnom pogledu.

Naravno, nije cela soba napravljena od stakla. Ona ima neophodne zidove ali je projektant staklo iskoristio i više nego što je potrebno za jednu kuću. Ovo je jedan neverovatan dom. Vlasnici su sigurno i više nego ponosni na svoje investicije.

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


NIMEL
NIMEL
NOVI BEOGRAD

BAN-INOX
BAN-INOX
STARA PAZOVA-NOVI BANOVCI
www.ban-inox.rs

GROLIT-RAD
GROLIT-RAD
BEOGRAD-OSTRUŽNICA
www.grolitrad.rs

SET
SET
ŠABAC
www.set.rs

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Maja 31.07.2020.
Molim vas za cenu izolacije penom po m2 za ...
Aco 25.07.2020.
Da se moze graditi od ove cigle pečenjara.
Daniel Zebeljan 25.07.2020.
Koristio bi penu u brodogradnji.Kome se obr...
Zvonko 14.07.2020.
Iz bloka 42 se ovde seli buvlja pijaca a ne...
Darko 14.07.2020.
Ima stanova bez seče šuma. Samo je ovde mul...