FEROPLET
FEROPLET
22400 RUMA, SRB
GLAVNA B.B.

022 454 707
022 454 426
022 454 438

FEROPLET

Kompanija Feroplet osnovana je davne 1994. godine, u Stejanovcima, nadomak Rume. Od male zanatske radionice, za preko 2 decenije kvalitetnog i iskrenog rada, uz puno brige o kvalitetu svojih proizvoda i zadovoljstvu kupaca, kompanija Feroplet izrasla je u jednog od tržišnih lidera u svim sektorima žičarske industrije. Pored dugotrajne prisutnosti na tržištu i visoke pozicioniranosti, kompanija Feroplet poseduje izuzetnu prepoznatljivost kao pouzdan partner i saradnik i kao kompanija kojoj je interes svojih klijenata uvek na prvom mestu.

Proizvodni i uslužni program obuhvata sledeće: proizvodnja i prodaja svih vrsta žičanih ograda - univerzal pocinkovano i PVC pletivo, 3D panelne ograde, farmer pletivo, rabic pletivo, heksagonalno (merkur) pletivo, sita i komarnici, grifovano pletivo, šulc mreže, betonski i metalni stubovi, vinogradarski stubovi, pocinkovana i plastificirana zatezna žica, španeri za zatezanje ograde, paljena žica, svetlovučena žica, građevinski i sitni ekseri, montaža ograda...

Proizvodi krase mnogobrojne fabrike, razne industrijske objekte, plantaže, voćnjake, sportske i teniske terena, ali i domove hiljada ljudi širom Vojvodine i Srbije.

Moto - SVET ŽICE - jasno govori da je osnovna delatnost proizvodnja/prodaja kompletnog asortimana žičarskih proizvoda. Široka ponuda i konstantno insistiranje na najvišem nivou kvaliteta, uvažavanje mišljenja klijenata i izlaženje u susret njihovim potrebama, donelo je Feropletu status jednog od tržišnih lidera u svim sektorima žičarstva, a na njoj je da to poverenje opravda i produbi, na obostrano zadovoljstvo.

Svi proizvodi rade se po željama kupaca. Pored proizvodnje, monterske ekipe, sa dugogodišnjim radnim iskustvom, postavljaju sve tipove ograda u rekordnom roku, uz garanciju kvaliteta i stabilnosti.