INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Vranje napravilo brošure i aplikacije za privlačenje investitora

08.11.2013. | Tanjug

Grad Vranje ubuduće će investitorima predstavljati svoje prednosti za poslovanje novom promotivnom publikacijom "Vranje, pravo mesto za vašu investiciju", izrađenom u okviru projekta brendiranja ovog grada uz finansijsku podršku EU i Vlade Švajcarske preko Programa evropskog partnerstva sa opštinama EU Progres.

U okviru projekta "Promocija grada Vranja kao mesta povoljnog za investiranje", izrađeno je 5.500 promotivnih brošura na srpskom, engleskom, italijanskom i nemačkom jeziku, kao i dodatni promotivni materijal.

Takođe, napravljene su android i iPhone aplikacije za "pametne" mobilne telefone, koje korisnicima olakšavaju pristup informacijama sa zvaničnog veb sajta grada, saopštio je tim programa EU Progres.

Sve ovo će Vranjancima pomoći u predstavljanju prednosti grada na sajmovima i ostalim skupovima investitora.

- Gradska uprava i EU Progres imaju zajedničku razvojnu viziju, pa će ovaj projekat pomoći privlačenju investitora koji bi mogli da započnu poslovanje u Vranju. Sada predstavnicima ambasada i privrede možemo da kroz jasnu i sadržajnu publikaciju pokažemo kakvu infrastrukturu, olakšice i potencijale ulagači mogu da očekuju - naveo je u saopštenju gradonačelnik Vranja Zoran Antić.

Projekat brendiranja Vranja finansirale su EU i švajcarska vlada sa oko 12.000 evra, navodi se u saopštenju i ističe da Program EU Progres ima za cilj da podrži društveno-ekonomski razvoj 25 opština južne i jugozapadne Srbije.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;