INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Stanovi sa pogledom na Avalu i grad

10.05.2013. | E-kapija

U prirodnom okruženju, na jednoj od najlepših banjičkih lokacija, sa prvim suncem osvanulo je ovog proleća novo gradilište u Beogradu. "CPI Group", ćerka firma istoimene češke kompanije, počela je izgradnju stambeno-poslovnog kompleksa "Paunov breg".

Na površini od 9.000 m2, na sedam spratova, biće smešteno 107 stanova, a useljenje prvih stanara se očekuje u maju sledeće godine.

- Izabrana je lokacija nadomak centra Beograda, sa jedanko očaravajućim pogledom na Avalu i centar grada. Sam arhitektonski koncept se savršeno uklapa u okruženje. Vodili smo računa o najsitnijim detaljima objekta, kao i o kvalitetu tako da će biti zastupljeni uglavnom prirodni materijali. "Paunov breg" je kompleks za one koji žele da vode relaksiraniji način života – kaže Veljko Gušić, konsultant u "CPI Group".

Kupcima su na raspolaganju stanovi raznolike strukture, od 35 do 90 m2, podeljenih u dve nezavisne lamele sa dva odvojena ulaza.

- Obe lamele biće izgrađene prema važećim energetsko-efikasnom normama i ispunjavaće osnovne kriterijume "zelene gradnje". Stanovi su dobro prostorno organizovani tako da ih odlikuje funkcionalnost svakog kvadrata. Stanovi imaju centralno gradsko grejanje, prozore sa termoizolacionim niskoemisionim stakolom, keramiku i sanitariju renomiranih proizvođača, parket prve klase, sigurnosna ulazna vrata – navodi Gušić.

Najmlađi članovi će uživati u dvorištu sa specijalno osmišljenim prostorima za igru, dok stariji obavljaju kupovinu ili se reliksiraju u mirnom ambijentu. Stambeni kompleks stanarima nudi podzemnu garažu na dva nivoa, ukupnog kapaciteta 46 parking mesta. Za izgled "Paunovog brega" bio je zadužen CEP, dok je izgradnja poverena firmi "Akord".

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;