INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Balkanski poslovni susret o projektima obnovljivih izvora energije 27. novembra u Novom Sadu

27.11.2012. | E-kapija

Balkanski poslovni susret o projektima obnovljivih izvora energije u Mađarskoj, Srbiji i Rumuniji biće održan u utorak (27. novembar 2012. godine) u Novom Sadu. Skup će svečano otvoriti Goran Vasić, direktor Novosadskog sajma i Nataša Pavićević Bajić, sekretar Sekretarijata za energetiku i mineralne sirovine.

Na susretu će govoriti Csaki Mihaly iz klastera "Ecopanonia", Folberth Peter iz klastera "ArchEnerg", Vajda Lajos iz "Green Energy" klastera za obnovljive izvore energije iz biomase iz Rumunije, zatim Vlad Stanciu iz ROSENC - "Romanian Sustainable Energy Cluster".

Prisutnima na skupu će se obratiti i Duško Karagić, šef Ekonomske kancelarije Ambasade Mađarske u Beogradu, Jelena Đeri iz Kancelarije za investicije i ekonomski razvoj opštine Kanjiža, a Miodrag Stanisavljević i Igor Jelić iz "AlmaMons" će govoriti o finansiranju projekata.

Veroslav Janković iz Sekretarijata za energetiku i mineralne sirovine govoriće o Danima energetike na Novosadskom Sajmu, a Kontra Peter, profesor na fakultetu Nagybaracska, pričaće o ekologiji, energiji i turizmu.

Miloš Ćuruvija će predstaviti Eko biciklistički kamp.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;