INFONET-468X60-BANNER

GAC 250 Professional testera za porobeton: Iskustvo sečenja bez zamaranja koje svako zaslužuje

21.08.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Predstavljamo Bosch GAC 250 Professional, inovativnu testeru za porobeton, koja je dizajnirana da zadovolji potrebe i očekivanja svakog profesionalca. Sa svojim revolucionarnim funkcijama i performansama, ova testera će vam omogućiti da obavljate poslove brže, efikasnije i sa većom preciznošću.

Upotreba je pojednostavljena zahvaljujući inteligentnim senzorima

Upotreba je pojednostavljena zahvaljujući inteligentnim senzorima (Foto: Robert Bosch)

Bosch GAC 250 Professional testera efikasno i bez napora seče blokove od autoklavnog aerisanog betona (AAC), poznatijeg u Srbiji kao "Siporeks blokovi", različitih veličina i pod različitim uglovima, dok umanjuje vibracije i naprezanje mišića korisnika, što je izuzetno važno u napornim uslovima gradilišta.

Jedna od ključnih karakteristika Bosch GAC 250 Professional je njegova snaga koja će vas impresionirati. Sa vrhunskim motorom od 1200W, ovaj alat garantuje neuporedivu snagu i performanse za obavljanje čak i najtežih poslova. Bez obzira na to da li se bavite zidarstvom ili nekom drugom vrstom posla u građevinarstvu, Bosch GAC 250 će biti vaš idealni saveznik za obavljanje svakog zadatka.

Pored snage, Bosch GAC 250 je takođe projektovan sa neprikosnovenom preciznošću u vidu kvalitetnog sečenja. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji Bosch-a, ovaj alat je opremljen inteligentnim senzorima koji prate i prilagođavaju brzinu i pritisak prilikom rada. To rezultira besprekornim rezultatima, bez obzira na materijal sa kojim radite.

Velika snaga i izuzetna preciznost sečenja (Foto: Robert Bosch)

Bosch GAC 250 odlikuje optimizovana brzina lanca. Ova tehnologija omogućava dosledno visoku brzinu rezanja sa maksimalnom brzinom lanca od 12m/s u svim uslovima rada. Bez obzira na intenzitet vašeg posla, ova testera će vam obezbediti konstantnu i efikasnu brzinu kako biste završili posao u rekordnom vremenu.

Osim  toga, Bosch GAC 250 se može pohvaliti i izuzetno izdrživim zubima lanca testere. Jedinstvena tehnologija volfram karbida kompanije Bosch čini list testere izuzetno otpornim i izdržljivim, pružajući 10 puta duži radni vek.

Jednom kada počnete da koristite Bosch GAC 250 Professional, otkrićete koliko je ovaj alat praktičan i jednostavan za upotrebu. Sa ergonomskim dizajnom i kompaktnom veličinom, ovim alatom se izuzetno lako rukuje, omogućavajući vam da radite duže bez zamora.

Pored toga, Bosch GAC 250 je opremljen i brojnim funkcijama koje dodatno poboljšavaju vaše iskustvo rada. Zdravlje korisnika je na prvom mestu, omogućeno uz povezivanje usisivača za čist radni prostor bez prašine, dok jednostavna zamena i podešavanje pribora čini GAC 250 vrhunskim izborom za sve vaše projekte.

Sa sistemom zaštite od pregrejavanja i protiv blokiranja, ovaj alat vam pruža potpuno bezbedno i pouzdano iskustvo u radu. Možete biti sigurni da će GAC 250 Professional biti vaš verni partner za obavljanje svih vrsta građevinskih poslova.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


ISOMAT
ISOMAT
PEĆINCI-ŠIMANOVCI
www.isomat.rs

LORENCIC
LORENCIC
BEOGRAD-ZEMUN
www.lorencic.rs

IKT
IKT
BEOGRAD
www.ikt.rs

SION NET
SION NET
NOVI BEOGRAD
www.sionnet.rs

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;