INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Bosch GNH 18V-64 M Professional - Efikasno rešenje za brzo i precizno pričvršćivanje različitih materijala

28.06.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Bosch GNH 18V-64 M Professional - akumulatorski pištolj za eksere je idealan izbor za podopolagače, stolare i generalno za poslove u vezi sa okvirima prozora i vrata, dado šinama, stepeništima i lajsnama napravljenim od mekog drveta (npr. bor), tvrdog drveta (npr. hrast, javor, breza) i kompozitnih materijala za opšivanje. Raznolikost primene ovog alata kod pomenutih poslova omogućavaju ekseri različitih dužina, koji se kreću u opsegu od 32 - 64mm, standardne debljine 1,6mm (16ga).

Brzo i precizno pričvršćivanje različitih materijala

Brzo i precizno pričvršćivanje različitih materijala (Foto: Robert Bosch)

Oznaka M u nazivu uređaja GNH 18V-64 M Professional označava biranje režima pojedinačnog i ispaljivanje na dodir. Aktivacijom načina ispaljivanja eksera na korisničkom interfejsu pritiskom na taster, vrlo lako se postiže rešenje za brzo i precizno pričvršćivanje različitih materijala.

Akumulatorski uređaj za zabijanje eksera radi bez ikakvog kompresora, creva za vazduh ili skupog gasnog kertridža, pružajući tako maksimalnu slobodu. Prosto umetanje akumulatora je dovoljno da bude spreman za rad. Kada je skladište za eksere prazno, blokada protiv ispaljivanja u prazno štiti predmet obrade od oštećenja. Njegov novi dizajn omogućava korisniku zgodno odlaganje kada je posao prekinut.

GNH 18V-64 M Professional je tako konstruisan da ekser ne može biti ispaljen ukoliko sam vrh alata ne dodiruje podlogu koju treba fiksirati, odnosno prikovati. Treba napomenuti da magazin prihvata modele eksera pozicionirane pod uglom od 20 stepeni.

GNH 18V-64 M Professional

GNH 18V-64 M Professional (Foto: Robert Bosch)

Sa uskim vrhom alata, ovaj model pruža maksimalnu preglednost, bolje pozicioniranje alata na podlogu i vrhunsku preciznost. Aktiviranjem "bumfire" iliti režima ispaljivanja na dodir, samo konstantnim držanjem prekidača pištolj ispaljuje eksere pri kontaktu sa materijalom. Ovaj režim smanjuje zamor kod korisnika jer se broj okidanja, odnosno broj aktivacija prekidača svodi samo na jedan dodir. Takođe, zamajac koji je integrisan u ugređaju znatno smanjuje trzaj koji se proizvodi prilikom okidanja.

Integrisana kopča za kaiš koja se na ovom alatu može montirati i na levu i na desnu stranu, čini je veoma pogodnom za odlaganje i ponovnu upotrebu a sistem sigurnog zaključavanja "Wood Protection System" sprečava nenamerno zakucavanje eksera kao i kada je magazin prazan.

Pored svega navedenog, Bosch GNH 18V-64 M Professional se može pohvaliti da ima i sistem za otklanjanje zastoja eksera i to bez dodatnog alata. Prostim odbravljivanjem metalne zaštite na vrhu alata se pristupa zaglavljenim ekserima i oni se uklanjaju. Kako spada u klasu 18V alata, kompatibilan je sa svim Bosch akumulatorima od 18V a maksimalne rezutate postiže sa ProCORE akumulatorima.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


LORENCIC
LORENCIC
BEOGRAD-ZEMUN
www.lorencic.rs

ISOMAT
ISOMAT
PEĆINCI-ŠIMANOVCI
www.isomat.rs

GEM TRADE
GEM TRADE
NOVI SAD

SION NET
SION NET
NOVI BEOGRAD
www.sionnet.rs

IKT
IKT
BEOGRAD
www.ikt.rs

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;