INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Hidraulični sistemi - profitabilan i lako prenosiv alat u građevinarstvu

26.10.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Hidraulični sistemi Breaker dizajnirani su za profesionalne korisnike, sastoje se od hidrauličnih stanica i alata i predstavljaju budućnost u građevinskoj industriji. Najveće prednosti u odnosu na konvencionalne alate su odlične performanse, niski troškovi održavanja i velika mobilnost, kao i mnogo manja potrošnja goriva.

Hidraulični sistemi

Hidraulični sistemi (Foto: IKT)

Hidraulične stanice - agregati su izvor energije, visokih tehničkih karakteristika i pouzdanosti. Karakteriše ih jednostavna i čvrsta konstrukcija sa nekoliko potrošnih delova, a svi delovi su zaštićeni unutar kućišta, što obezbeđuje maksimalan vek trajanja. Opremljeni su točkovima velikog prečnika i ručicom koja se izvlači, tako da je dovoljan jedan rukovalac za pomeranje mašine na gradilištu.

Na hidraulične agregate se lako povezuju profesionalni hidraulični alati koji su male težine i velike snage: motorne testere, dijamantske bušilice, ručni čekići, bušaći čekići, ručne testere, pumpe, dizalice... Od skoro je na našem tržištu i hidraulični pobijač stubova koji nalazi veliku primenu pri postavljanju solarnih panela, ograda, saobraćajnih znakova, ograda na auto-putevima, u šumarstvu, vinogradarstvu, za postavljanje svih vrsta čeličnih profila, sidrenje itd.

Hidraulični agregat pruža mnogo mogućnosti. Samo jedan hidraulični agregat se može koristiti za više alata i više operacija u isto vreme: pobijanje stubova, rušenje, sečenje, bušenje, izvlačenje vode itd. Hidraulični agregati i alati, zbog svojih gabarita, mogu se transportovati u bilo kom vozilu što transport čini mnogo jeftinijim.

Ukoliko je korišćenje alata koji su profitabilni i pouzdani način vašeg poslovanja, više informacija o hidrauličnim sistemima Breaker sa kompletnim tehničkim karakteristikama možete naći u kompaniji IKT.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


SSAB-300X250-BANNER
West Balkans Machinery
DOKA-300X250-BANNER
TENGE-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;