INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Usavršite svoj BIM uz Archicad obuke

19.06.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Iz široke palete raznih programa obuka, dizajniranih da zadovolje svačije potrebe, izaberite one koje vama najviše odgovaraju. Obučite se onlajn, sa bilo koje lokacije ili na on-site osnovnim ili naprednim obukama. U svom radnom okruženju steknite neophodne veštine, samostalno ili u timu.

DVM Group Szervita Square

DVM Group Szervita Square (Foto: hiCAD)

Za iskusnije korisnike tu su napredne obuke koje omogućavaju korisnicima da unaprede svoje znanje i veštine kroz pristupačnu i fleksibilnu platformu, uz pomoć iskusnih, sertifikovanih instruktora, BIM menadžera.

Kao GRAPHISOFT Archicad partner i centar za obuku, kompanija hiCAD ponosno se oslanja na višedecenijsko iskustvo. Edukativni pristup uključuje i specijalizovane obuke, omogućavajući vam da odaberete temu, mesto i dinamiku.

Pappageorge Haymes Wolf Point East

Pappageorge Haymes Wolf Point East (Foto: hiCAD)

Obuke za fakultete i tehničke škole su tu da studentima i profesorima obezbede da budu u trendu sa najnovijim tehnologijama u građevinskoj industriji, obezbeđujući budućim profesionalcima znanja potrebna za veliku i uspešnu karijeru.

Sveobuhvatnim i prilagodljivim pristupom hiCAD omogućava svima da steknu duboko razumevanje Archicad BIM-a, pripremajući ih za savremenu sadašnjost i svetlu budućnost u dinamičnom svetu građevinarstva.

Investicija u znanje je daleko više od koraka napred u karijeri, to je vaš doprinos osavremenjavanju i napretku digatalizacije građevinske industrije.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;