INFONET-468X60-BANNER

Radovi na Brankovom mostu gotovi 12. februara

12.01.2018. | Beoinfo

Već 12. februara biće puštena u sabraćaj treća traka na Brankovom mostu, čime će radovi biti završeni i saobraćaj normalizovan, najavio je gradski menadžer Goran Vesić, gostujući u Jutarnjem programu RTS-a.  

Govoreći o radovima na infrastrukturi, on je istakao da je Direkcija za građevinsko zemljište završila tender za izgradnju kanalizacije u Batajnici i trenutno je u toku izbor izvođača za investiciju vrednu 380 miliona dinara.

Ilustracija (preuzeto sa www.pixabay.com)

- Tu je i otvaranje ponuda za vodovodnu mrežu u Grmovcu, a 22. januara otvorićemo ponude za postavljanje šina na Mostu na Adi, koje će povezati Novi Beograd i Banovo brdo, što je investicija vredna oko dve milijarde dinara. U narednih nekoliko dana očekujemo i potpisivanje ugovora za izradu urbanističko-arhitektonskog rešenja za Stari savski most, čime će  se stvoriti uslovi za raspisivanje tendera i odabir izvođača. Nastavićemo i sa rekonstrukcijom Trga republike, Nušićeve, širićemo pešačku zonu, počeće rekonstrukcija Kneza Miloša, najpre trotoara, a iduće godine će se raditi i podzemni parking ispod same ulice. Predstoji i rekonstrukcija celog poteza od Ruzveltove do Kalemegdana, raspisaćemo tender za tunel koji će počinjati kod sadašnje autobuske stanice, a završavati kod Pančevačkog mosta i nastavićemo radove na obilaznici – kazao je Goran Vesić.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;