INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Kula stigla do sedmog sprata

27.10.2016. | V.N. | Novosti

Izgradnja prvog objekta na prostoru „Beograda na vodi“ užurbano napreduje - građevinska operativa počela je rad na ploči sedmog sprata „Kule A“ i petog sprata „Kule B“.

Kako kažu u Beogradu na vodi, najzahtevniji građevinski zahvati su u toku, a to sve zahteva veliko angažovanje radnika i organizaciju posla, kako bi se ispoštovali ambiciozni rokovi. Na izgradnji prve stambene zgrade, u tri smene uposleno je oko 400 radnika Energoprojekta.

Pored radnika, na najvećem gradilištu u ovom delu Balkana danonoćno radi i teška mehanizacija. Nekoliko desetina mašina ne gasi motore, a građevinski materijal se na više spratove prebacuje sa čak četiri krana.

Ilustracija (www.pixabay.com)

- Pored spoljne konstrukcije zgrade, gde su radovi stigli do sedmog sprata, počeli smo i sa unutrašnjim radovima, odnosno sa podizanjem unutrašnjih zidova - objašnjavaju investitori.

Kada „Belgrade Waterfront Residences“ budu završene 2018. godine, biće to najmodernije opremljen stambeni kompleks, sa jedinstvenim pogledom na Savu, Kalemegdan, Adu i panoramu prestonice. U zgradi koja će oblake parati na 72. metru, zainteresovanim kupcima je ponuđeno 296 stanova različitih kvadratura. Da bi se budući stanari ugodno osećali, napravljeni su brojni dodatni sadržaji.

- U neposrednoj blizini nalazi se sve što je potrebno za kvalitetan život ispunjen kulturnim sadržajima, sportom i rekreacijom, kao i za uživanje pored reke - zaključuju u preduzeću Beograd na vodi.

„Belgrade Waterfront Residences“ su smeštene na samoj obali reke, sa direktnim pristupom savskom šetalištu („Sava Promenada“), i sastoje se iz dvosobnih, trosobnih, četvorosobnih i petosobnih stanova sa fantastičnim pogledom na reku i grad. Prve stanare će ugostiti na proleće 2018. godine.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;