INFONET-468X60-BANNER

SET gradi u naselju Zemunske kapije

14.06.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Šabačko preduzeće SET d.o.o., koje već deceniju i po projektuje i gradi u različitim sferama infrastrukture, poslednjih godina brojnim poslovima potvrđuje izuzetnu poslovnu reputaciju. Uz veliki broj projekata, na kojima i sada radi tim SET-a, izgradnju stambeno-poslovnih i drugih objekata u Šapcu i na drugim lokacijama, uveliko teku radovi na izgradnji objekta „G” u naselju Zemunske kapije.

Slika 1. SET gradi u naselju Zemunske kapije (foto: Jelena Ilić)

Ukupna površina ovog objekta je oko 40.000m², uz dve podzemne etaže, prizemelje, šest etaža i povučeni sprat, sa ukupno 366 stanova. Svi radovi teku utvrđenom dinamikom, a gradilište je nedavno posetila i dr Zorana Mihajlović, ministarka saobraćaja i infrastrukture u Vladi Srbije, a rok za završetak je jun 2019. godine.

Preduzeće za inženjering, konsalting, projektovanje i izgradnju SET d.o.o. Šabac posluje od 2003. godine, sa poslovnom vizijom u čijem središtu su znanje i rad. U ovom preduzeću  danas je više od 180 zaposlenih, među kojima je 40 odsto visoko obrazovanih, stručnih ljudi, spremnih da kontinuirano unapređuju svoja znanja i rad kompanije. Dostignuća u različitim oblastima angažovanja potvrđuju njihove profesionalne kompetencije i postaju preporuka za nove projekte.

Slika 2. SET gradi u naselju Zemunske kapije (foto: Jelena Ilić)

Deceniju i po poslovanja, osim profesionalnim uspesima, u ovom preduzeću, kako kažu, obeležavaju nizom aktivnosti u čijem središtu su deca i mladi, a dvoje od šestoro srednjoškolaca, koje stipendira SET, počeće uskoro i da rade u ovoj firmi.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;