INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Novo rukovodstvo u kompaniji Schneider Electric Srbija i Crna Gora

27.02.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Schneider Electric, globalni lider u oblasti digitalne transformacije upravljanja energijom i automatizacije, sa ponosom najavljuje imenovanje Miloša Vuksanovića za novog direktora kompanije za region Srbije i Crne Gore.

Miloš Vuksanović

Miloš Vuksanović (Foto: Schneider Electric)

Miloš Vuksanović je deo kompanije Schneider Electric skoro 20 godina gde je radeći na različitim pozicijama, od upravljanja proizvodima za industrijsku kontrolu, praćenja partnera i koordinaciju na tržištu, direktora prodaje kanala i direktora prodaje komercijalne i industrijske zgrade, imao značajnu ulogu u dosadašnjem uspehu kompanije na domaćem tržištu.

Imenovanje Miloša Vuksanovića predstavlja potvrdu kompanije Schneider Electric vrednovanju i unapređenju talenata iz sopstvenih redova. Ova odluka odražava duboko ukorenjenu kulturu kompanije koja prepoznaje važnost razvoja svojih zaposlenih i priznanje njihovih doprinosa.

"Počastvovan sam zbog preuzimanja uloge direktora Schneider Electric-a za region Srbije i Crne Gore. Kao neko ko je već skoro dve decenije deo ovog sistema, pouzdano znam da Schneider Electric ima ključnu ulogu u oblikovanju energetske budućnosti ovog regiona. Siguran sam da ću u novoj ulozi moći da doprinesem daljoj saradnji s našim partnerima, klijentima i zaposlenima kako bismo zajedno nastavili da nižemo izvanredne timske rezultate," izjavio je Vuksanović povodom imenovanja na mesto direktora.

"Ostajemo posvećeni lokalnom tržištu, proširivanju portfolija usluga i proizvoda, i poslovnih inicijativa kako bismo dodatno podržali potrebe naših klijenata, kao i ekonomski rast zemlje kroz jačanje partnerskih odnosa i povećanje broja radnih mesta," dodao je Vuksanović.

Miloš Vuksanović na novu dužnost stupa 1. marta 2024. godine i na toj poziciji će zameniti Kseniju Karić, koja je poslednje četiri godine vodila kompaniju u Srbiji i Crnoj Gori.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER
LEDVANCE2020-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


TIS
TIS
IVANJICA
www.tis.rs

ATM
ATM
SUBOTICA

SION NET
SION NET
NOVI BEOGRAD
www.sionnet.rs

EURO TERMIK
EURO TERMIK
KRALJEVO-VRDILA
www.eurotermik.rs

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;