IGNIS STAKLO
IGNIS STAKLO
21138 NOVI SAD, SRB
MILKE MARKOVIĆ 16

063 502 368

IGNIS STAKLO

Firma IGNISSTAKLO se bavi proizvodnjom nameštaja po svetskim standardima, modernog i klasičnog dizajna. Godine 1975. je u njihovoj porodičnoj radionici koja se bavila opremanjem enterijera, napravljen prvi komad nameštaja. Dugogodišnje iskustvo i tradicija, upotpunilo je novi dizajn i kvalitet svakog komada nameštaja koji se izrađuje od najkvalitetnijeg materijala, što dokazuje postojanost svakog izrađenog nameštaja u njihovoj radionici. Udobnost i luksuz može biti deo svačijeg enterijera, i prostor oplemeniti modernim, elegantnim ili klasičnim dizajnom, koji se može odabrati u okviru galerije proizvoda firme IGNISSTAKLO ili doći kod njih sa svojim željama, idejama i projektom, a oni će sa zadovoljstvom izraditi sve ono što njihovi klijenti žele, u što kraćem roku sa kvalitetom koji će trajati generacijama...

Kupatilski nameštaj

Proizvodnja kupatilskog nameštaja je sa najkvalitetnijim odabranim materijalima, svetskih proizvodjača.  U cilju je da svaki njihov proizvod bude visokog kvaliteta i dizajna, koji će svako kupatilo učiniti posebnim.
Vrše opremanje kupatila po projektu, idejama i dimenzijama kupatila.

Tuš kabine

Izrađuju se tuš kabine po meri i želji klijenta tj. u odnosu na njegovo kupatilo.   
Ovakve tuš kabine su veoma praktično i elegantno rešenje i ističu se svojom funkcionalnošću i izgledom.   
Sve tuš kabine su od stakla tačnije kaljenog stakla 8 ili 10 mm debljine.   
Tuš kabine mogu biti sa klasičnim pivot vratima ili kliznim sistemom otvaranja. Takođe rade i fiksne paravane koji su lepo a prihvatljivo rešenje.   
Kabine su pristupačne a ugrađuju se sa komponentama visokog kvaliteta.   

Ostali nameštaj od stakla koji je u ponudi:

  • Ogradni sistemi.
  • Stepeništa.
  • Stolovi.
  • Vrata.
  • Stakla između kuhinjskih elemenata.