Azerbejdžanska kompanija „Azvirt“ raščišćava puteve

20.05.2014. | Beta

Azerbejdžanska kompanija „Azvirt“, koja gradi auto-put Beograd-Južni Jadran na trasi Ljig-Preljina, počela je saniranje šteta na putevima u takovskom kraju. Na sednici Opštinskog štaba za vanredne situacije u Gornjem Milanovcu odata je zahvalnost za pomoć koju pruža ta kompanija na osposobljavanju puteva za saobraćaj, na čišćenju rečnih tokova i saniranju klizišta.

Kako je za agenciju „Beta“ izjavio zamenik predsednika opštine Miroslav Milovanović, „Azvirt“ je stavio na raspolaganje kompletnu mehanizaciju Opštinskom štabu za otklanjanje posledica poplava.

- Obezbeđuju kompletan materijal za nasipanje puteva na kojima radi njihova mehanizacija, a juče je izvučeno 50 kamiona šljunka na regionalni put u Boljkovcima i ponudili su nam da izgrade most na reci Dičini, koji je bujica većim delom oštetila – kazao je Milovanović.

Kompanija „Azvirt“ je kompletan kamenolom sa koga se kamen vuče na Koridor 11 stavila na korišćenje za sanaciju šteta u selima tog kraja, a materijal utovaraju sopstvenom mehanizacijom. Predstavnik kompanije „Azvirt“ Miloš Peštalić rekao je agenciji „Beta“ da poslovi još nisu završeni na svim pravcima i da će pomoć pružati sve dok se posledice ne otklone.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Đorđe 14.10.2021.
Radio bi 2 vikend kuće na Zlatiboru unutraš...
Kamenorezac 11.10.2021.
NIje poskupeo kamen, možete proveriti na sa...
Ivan 06.10.2021.
Sve je to ok. Ali da su bar vratili put u p...
ljuba 29.09.2021.
Hajde da danas analiziramo ocene izvodljivo...
Savic 27.09.2021.
Jedno od najlepiših i najpoželjnijih naselj...