INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Krenuo "Meriot", otvaranje 2015

14.04.2014. | Beobuild

Vest da će „PSP Farman“ dovesti Marriott u centar Beograda objavljena je još krajem 2011. godine. Tada se ušlo u procedure, borbu sa administracijom, da bi krajem 2013. projekat dobio građevinsku dozvolu. Pošto je investicija i ovako već bila dovoljno usporena, odmah se ušlo u pripreme, a gradilište je otvoreno sa prvim prolećnim danima. Postavljanjem krana i ograde oko gradilišta pripremna faza se završava i kreće najavljena transformacija objekta.

Radi se o vrlo ekspeditivnoj investiciji, gde će se za godinu dana realizovati 25 miliona evra vredna investicija u hotel, a do sada napuštena i neiskorišćena zgrada „Jugodrva“ ugostiće turiste i poslovne putnike u centru Beograda. Nekadašnja poslovna centrala biće potpuno rekonstruisana i funkcionalno preuređena za potrebe hotela sa preko 100 soba. Ograničenje je da se objekat tokom rekonstrukcije mora zadržati u prethodnim gabaritima. Pored toga posedovaće zatvoren bazen, fitnes i spa centar, biznis centar, salu za sastanke, prodavnicu i dve podzemne etaže kao parking prostor.

Investiciju realizuje „PSP Farman“, koji polako zauzima poziciju kao jedan od najznačajnijih investitora u gradu. Posle jako uspešne realizacije prve faze stambenog bloka West65, investicije kontinuirano teku bez obzira na krizu na domaćem tržištu. Ove godine to će biti ivesticija od oko 25 miliona evra u hotel. „PSP Faraman“ je inače vrlo renomirano domaće preduzeće za razvoj projekata na istočnim tržištima, gde generiše najveći deo svojih prihoda. Iako javnosti nisu poznati mnogo poslovi naših komapanija van zemlje, „PSP Farman“ može da se pohvali da je prošle godine dobio posao glavnog izvođača i otpočeo izgradnju novog stadiona „CSK“ u Moskvi, što će dodatno učvrstiti poziciju komapnije na dinamičnom ruskom tržištu.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;