INFONET-468X60-BANNER

Potpisan ugovor za sanaciju pozorišta u Vranju

08.01.2014. | Blic

U Vranju je potpisan ugovor vredan oko 31 milion dinara o izvođenju radova na rekonstrukciji, dogradnji i revitalizaciji zgrade vranjskog Pozorišta, koja je izgorela u požaru 2. jula prošle godine.

Ugovor su potpisali gradonačelnik Vranja Zoran Antić i predstavnici građevinskog preduzeća "Banković", a Antić je izrazio nadu da će do narednih "Borinih pozorišnih dana" svi radovi na rekonstrukciji zgrade biti završeni, kako je i planirano, saopšteno je danas iz gradske uprave.

Gradonačelnik Vranja se zahvalio svima koji su učestvovali u izradi projekta, ali posebno članovima vranjskog ansambla, koji su prethodnih meseci radili u iznuđenim uslovima. Antić je rekao da su nemerljiv doprinos dale i sve nadležne gradske službe, ali i brojni donatori, među kojima su EU Progres Program i američki USAID.

Kako je saopšteno iz gradske uprave, gradonačelnik je potpisao i ugovor o radovima na nivelaciji zemljišta u Bunuševcu, ukupne vrednosti 78,5 miliona dinara, čime su stvoreni uslovi za izgradnju proizvodnog pogona italijanskog "Geoksa". Kako se najavljuje, radovi na nivelaciji terena trebalo bi da počnu 9. januara, a rok za završetak je 30 dana, kako bi u februaru bio položen kamen temeljac za fabriku obuće.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;