Sajam voda 2013

15.11.2013. | Gradjevinarstvo.rs

18. novembra 2013. godine, održaće se po peti put, Međunarodni Sajam voda pod pokroviteljstvom Privredne komore Srbije i Udruženja vodovoda i kanalizacije Srbije.

Sajam će u 10:00 sati (hala Belexpocentar, ulica Španskih boraca 74, Novi Beograd) otvoriti ministar građevinarstva i urbanizma Velimir Ilić, a učesnicima će se obratiti i predsednik Privredne komore Srbije Željko Sertić, predsednik Udruženja za tehnologiju vode i sanitarno inženjerstvo Predrag Bogdanović i direktor projekta Sanja Vučković.

Sajam će okupiti proizvođače i distributere opreme, uređaja i hemikalija, predstavnike naučnih institucija, projektantskih firmi, vodoprivrednih preduzeća, lokalnih samouprava, javno komunalnih preduzeća i resornih ministarstava.

U okviru sajma, održaće se zajednička sednica Odbora Udruženja za komunalne delatnosti i Udruženja vodovoda i kanalizacije Srbije, sa početkom u 13:00 sati u sali "Studenica" hotela HOLIDAY INN (ulaz iz Belexpocentra).

Paralelno sa sajmom, biće održan i Forum Voda, međunarodni naučno-stručni skup o vodi, koji će okupiti vodeće stručnjake iz zemlje i inostranstva. Konferencija će se baviti temama "Politika i legislativa EU o vodama", "Sektor voda u Srbiji, restrukturiranje, modernizacija i izazovi", "Upravljanje infrastrukturnim sredstvima -planiranje u standardizacija" , "Kvalitet vode za piće -akumulacije i podzemne vode" i mnogim drugim.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Katarina 18.04.2021.
Kada i gde se moze konkurisati za subvencij...
PERA 17.04.2021.
Kada I gde mogu da konkurisem
Milan 17.04.2021.
Ljudi, prvo pažljivo pročitajte vest pa ond...
Sasa 17.04.2021.
Molim vas obavestite kad je prijava za subv...
Latinka 16.04.2021.
Gde mogu da se prijavim za stolariju pošto ...