INFONET-468X60-BANNER

Započeta rekonstrukcija magistralnog puta na ulasku u Lazarevac

08.06.2009. | Danas

Posle dugog niza godina i višegodišnjih inicijativa gradske opštine Lazarevac, započela je rekonstrukcija magistralnog puta M 4, glavnog priključka Lazarevca na Ibarsku magistralu. Vrednost ovog projekta procenjuje se na oko 15 miliona dinara, a za izvođača radova angažovano je preduzeće PZP Beograd. Predviđeni rok za završetak radova je 15 dana.

Prema rečima predsednika opštine Lazarevac Branka Borića, magistralni put M 4 je glavni priključak grada Lazarevca na Ibarsku magistralu i sam ulazak u grad Lazarevac, tako da prvi utisak putnik namernik upravo stiče kada prolazi ovom saobraćajnicom, koja je dugi niz godina u izuzetno lošem stanju.

Borić je izrazio zahvalnost JP "Putevi Srbije" i preduzeću PZP Beograd koji su se uprkos lošoj ekonomskoj situaciji organizovali da upravo u Lazarevcu urade ovu saobraćajnicu. Posebno je bitna činjenica da će ovaj put biti završen do početka Univerzijade, koja se u jednom delu održava i u opštini Lazarevac.

Glavni inženjer PZP Beograd Slobodan Trandafilović, ističe da je ovoj deonici u dužini od jednog kilometra i širini sedam metara, neophodna potpuna rekonstrukcija. Saobraćaj će se za vreme trajanja radova odvijati bez većih problema, odnosno jednom kolovoznom trakom.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;