Najava trećeg međunarodnog sajma nekretnina BelRe

16.09.2008. | gradjevinarstvo.rs

Povodom organizacije Trećeg međunarodnog sajma nekretnina i investicija BelRe, 16.9. 2008. održana je Konferencija za medije u sali Orient Express-a hotela Balkan. Pored predstavnika BelRe sajma i sponzora, konferenciji je prisustvovao i direktor Beogradskog sajma Anđelko Trpković.

Sajam će biti održan pod pokroviteljstvom grada Beograda i Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA). Glavni sponzor BelRe sajma je Blok 67 Associetes (investitor projekta Belville), sponzor Opening party-ja je Banca Intesa, sponzor dobrodošlice Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora, a Lufthansa oficijelni avioprevoznik.

Iz saopštenja za medije:

Nakon tri godine BelRe je postao najvažniji događaj na tržištu nekretnina u regionu (a možda i šire). Prošle godine imao je 81-og izlagača i 4.500 posetilaca. Ove godine će taj broj biti sigurno veći. S obzirom da je tokom godine BelRe bio prisutan na svim većim sajmovima nekretnina u Evropi, gde je pokazao da ima veliki potencijal. U ovom delu Evrope ne postoji veliki sajam nekretnina, a Beograd ima sve mogućnosti da postane centar regiona. Saradnja koja je ostvarena sa najvećim sajmovim anekretnina MIPIM, MAPIC (Kan), MREF (Moskva), omogućila je BelRe-u da se promoviše i izvan granica Srbije i to je već ove godine donelo zavidne rezultate.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Ante 23.10.2021.
Недавно је Предcедник обећао да ће радови п...
Nenad 22.10.2021.
Lepa stvarčica, ali mislim da ne može masov...
Nenad 19.10.2021.
Da li LED sijalice i creva imaju zaštitu od...
Vida 15.10.2021.
Kada će u opštini Surčin biti sproveden pro...
Đorđe 14.10.2021.
Radio bi 2 vikend kuće na Zlatiboru unutraš...